ΑΟ Καβάλα: Πένθος για τον θάνατο του Αντώνη Γιαμαλίδη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, παράγοντας της ομάδας που διετέλεσε αντιπρόεδρος της από το 1981 έως το 1989 – Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα στις 10:00 στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας

Εφυγε το μεσημέρι της Κυριακής 24/9 από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα Αντώνης Γιαμαλίδης.

Γεννημένος στην Καβάλα στις 14 Σεπτεμβρίου 1935 κατάφερε με την εργατικότητα του να δημιουργήσει το 1974 μια Βιοτεχνία ενδυμάτων – πρότυπο για την εποχή  – έναντι του Εργατικού Κέντρου.

Παράλληλα με την δραστηριότητα του αυτή ασχολήθηκε με την μεγάλη του αγάπη τον ΑΟ Καβάλα.

Από το 1981 μέχρι το 1989 χρημάτισε Αντιπρόεδρος της ομάδας και ήταν από τους βασικούς χρηματοδότες που αψηφώντας τα χρήματα ήταν από τους «πυλώνες» εκείνης της εποχής στις διοικήσεις Μήτρα  – Φραγκόπουλου.

Από τους τελευταίους μποέμηδες μιας άλλης εποχής, γλεντζές άνθρωπος – ανοιχτόκαρδος  –  μπεσαλής… Ο λόγος του συμβόλαιο.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Αντώνη Γιαμαλίδη θα τελεστεί τη Δευτέρα στις 10:00 από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στα Δημοτικά Κοιμητήρια της πόλης μας.

Η Διοικούσα επιτροπή του ΑΟ Καβάλα εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει της Καβαλιώτικης γης. «Καλό παράδεισο Κυρ. Αντώνη», καταλήγει η ανακοίνωση.