Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΟ Καβάλα: «Υψηλή πτήση» με την Egnatia Aviation…

Λαχειοφόρος αγορά με μεγάλο έπαθλο μια ώρα εκπαιδευτικής πτήσης αξίας 300 ευρώ -  Διαβάστε πότε θα γίνει η κλήρωση και πως θα τα προμηθευτείτε

Την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια εκπαιδευτική πτήση διάρκειας μίας ώρας με αεροσκάφος της Egnatia Aviation (που είναι ο μεγάλος χορηγός της εξόρμησης) θα έχει ο μεγάλος τυχερός της λαχειοφόρου αγοράς που διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΟ Καβάλα! Αυτό θα είναι το μεγάλο έπαθλο γι’ αυτόν που θα αναδείξει η κλήρωση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και είναι αξίας 300 ευρώ. Στην κλήρωση που θα μεταδοθεί ζωντανά και από το λογαριασμό της Ακαδημίας στο instagram θα αναδειχθούν και άλλοι 2 τυχεροί που θα λάβουν δωροεπιταγές 250 και 200 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«We fly high». Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν:
Εκπαιδευτική πτήση 1 ώρας με την Eganatia Aviation αξίας 300€
Δώρο επιταγή αξίας  250€
Δώρο επιταγή αξίας 250 €

Μην χάσετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στη λαχειοφόρο αγορά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΑΟ Καβάλα και ελπίζουμε να είστε ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν υπέροχα δώρα, συμπεριλαμβανομένης μιας εκπαιδευτικής πτήσης με την Eganatia Aviation. Καλή τύχη!

Η κλήρωση θα γίνει 20 Δεκεμβρίου στο Αθλητικό κέντρο της Ακαδημίας μας και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον λογαριασμό μας στο instagram @a.o.kavalafc.academies .

Τα λαχεία μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την γραμματεία της Ακαδημίας μας όπως και από τους αντιπροσώπους μας προπονητές – υπεύθυνους γονείς των τμημάτων υποδομής μας»!