ΑΟ Καβάλα: Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές του Τμήματος βόλεϊ

Ανακοίνωση με ονομαστική αναφορά στις επιχειρήσεις που χωρίς αυτές η ομάδα δε θα μπορούσε να πάει πουθενά, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται

Τους υποστηρικτές του έργου του, χωρίς τους οποίους το τμήμα πετοσφαίρισης δε θα μπορούσε να πάει πουθενά (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει) ευχαριστεί με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟ Καβάλα. Στην ιδία ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η αναφορά αυτών των επιχειρήσεων γίνεται ως μια μικρή ανταπόδοση της υποστήριξης αυτής.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Ένα σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας του συλλόγου μας ανήκει σε όλους αυτούς που μας δίνουν ώθηση, που μας στηρίζουν και είναι πάντα εκεί για να προσφέρουν. Αυτοί είναι οι υποστηρικτές μας, οι αρωγοί μας που δεν θα μπορούσαμε να πάμε πουθενά χωρίς αυτούς, και οφείλουμε φυσικά μια μικρή ανταπόδοση στηρίζοντας την τοπική μας αγορά, την αγορά της πόλης μας. Γι’ αυτό τον λόγο ευχαριστούμε πολύ τις παρακάτω επιχειρήσεις για την σημαντική υποστήριξη τους στο Τμήμα Πετοσφαίρισης του ΑΟ Καβάλα:
–        Κατασκήνωση PITSAS CAMP
–        Eλαστικά Μούκος
–        Tatoo Alex
–        Nissan – Dacia -Renault Καραλευθέρης–Καφετζής
–        Τσακαλίδης Τηλέμαχος Ασφαλιστικός-Επενδυτικός σύμβουλος

YΓ: Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 17:00 (ΑΟ Καβάλα – ΑΟ Σερρών) στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας για να στηρίξουμε όλοι το 1ο ειδικό δημοτικό σχολείο Καβάλας»!