ΑΟ Καβάλα: Όρθιος και στη Θέρμη! 0-2 τον Θερμαϊκό

Το «καραβάκι» έδειξε και σ’ αυτόν τον αγώνα, όπου οι γηπεδούχοι έπαιξαν με μεγάλη δύναμη και πάθος, ποιος είναι ο καλύτερος στον 1ο όμιλο – Τα γκολ οι Βασίλης Παπαδόπουλος και Κοσμάς Γκέκας

Ακόμα μια σημαντική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα της Καβάλας, η οποία πήρε το «τρίποντο» στη Θέρμη, το απόγευμα της Κυριακής 17/12, κερδίζοντας τον τοπικό Θερμαϊκό με 0-2! Σε ακόμα ένα παιχνίδι μεγάλοι πρωταγωνιστές του συγκροτήματος του Τίμου Καβακά ήταν το επιθετικό δίδυμο… φωτιά Κοσμάς Γκέκας και Βασίλης Παπαδόπουλος που πέτυχαν από ένα γκολ!

Όπως αποδείχτηκε οι γηπεδούχοι είχαν ένα παραπάνω κίνητρο για να κερδίσουν τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας γι’ αυτό και αγωνίστηκε με μεγάλο πάθος και δύναμη. Η Καβάλα όμως κατάφερε να ανταπεξέλθει στις… ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, που έγινε μέσα σ’ έναν βαρύτατο αγωνιστικό χώρο και να δείξει (και σ’ αυτόν τον αγώνα) ποιος είναι το… «αφεντικό» του 1ου ομίλου.

Τα γκολ

  • Το 0-1 έγινε στο 42ο λεπτό, όταν ο Σαλπιγγίδης έκανε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Παπαδόπουλος με καρφωτή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
  • Στο 68’ γίνεται το 0-2 από τον Κοσμά Γκέκα με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος που ταξίδεψε από την Καβάλα. Εκεί ήταν επίσης ο Θοδωρής Ζαγοράκης καθώς και ο πρώην τεχνικής διευθυντής της ομάδας Βαγγέλης Αγγελής , ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του για προσωπικούς λόγους και λίγες ημέρες αργότερα συμφώνησε να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης!!!

Ο ΑΟΚ αγωνίστηκε με τους: Αστρά, Περδίκη, Σμίλτο, Δημητριάδη, Καζαντζίδη, Γκέντζογλου, Τζελίδη, Δαλιανόπουλο, Σαλπιγγίδη, Γκέκας και Παπαδόπουλο.