ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Πήγε με 16 αθλητές στους αγώνες στο Ωραιόκαστρο και πήρε 15 μετάλλια!

Εντυπωσίασαν με την παρουσία τους στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ και το 1ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών οι αθλητές του Χάρη Παλτόγλου

Στις 9, 10 και 11 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ και το 1ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Σε αυτό το επιτυχημένο γεγονός συμμετείχαν 1400 αθλητές από όλη την Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στα Τερέν του Ταεκβοντό, με τον σύλλογο ΑΣ Ταεκβοντο Καβάλας να εντυπωσιάζει με την παρουσία του, αποστέλλοντας 16 αθλητές.

O σύλλογος της Καβάλας δικαιολογημένα αισθάνεται υπερήφανος  από την συγκομιδή των 15 μεταλλίων στους αγώνες που οι κατακτήσεις τους, δικαιώνουν τις προσδοκίες του Δάσκαλου Χάρη Παλτόγλου, των ίδιων των αθλητών και των οικογενειών τους.

Τα μετάλλια του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στο 1ο Διασυλλογικό Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ, κατέκτησαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

Χρυσό μετάλλιο
Λαζάρου Σοφία
Ιακωβίδης Θεόδωρος

Αργυρό μετάλλιο
Ευμορφοπούλου Αθανασία
Λάιος Μιλτιάδης
Μαρκοπούλου Αναστασία
Τριανταφυλλίδου Δήμητρα
Τριανταφυλλου Αναστασία

Χάλκινο μετάλλιο
Βαρδαβούλιας Άγγελος Μιχαήλ
Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα
Παπαδόπουλος Νικόλαος
Τζίκος Αθανάσιος
Σημαντικός ήταν ο αγώνας του αθλητή Λάιου Βασίλειου, που δυστυχώς δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

Τα μετάλλια του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στο 1ο διασυλλογικό πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών, κατέκτησαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

Χρυσό μετάλλιο
Γλάβινας Δημήτριος
Κιλιακώβου Ευθύμιος
Mηλίγκας Θωμάς

Αργυρό μετάλλιο
Χριστοφιδέλη Παναγιώτα
Μεγάλη η συμμετοχή και η απόδοση του συλλόγου, κάτι που επισημαίνει ο προπονητής Παλτόγλου Χάρης, εκφράζοντας υπερηφάνεια για το ρεκόρ συμμετοχών σε αυτόν τον αγώνα.