Άρης Πηγών: Κύριε Τσιάρα, έχετε καθαρή τη συνείδηση σας μετά απ’ αυτή τη διαιτησία;

Ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας στον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ με τον Βύρωνα, όπου βρήκε τους «κίτρινους» με πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του Καβαλιώτη διαιτητή

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στον Άρη Πηγών για τη διαιτησία του ντέρμπι της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ με τον Βύρωνα. Οι «κίτρινοι» καταφέρονται κατά του ρέφερι Παναγιώτη Τσιάρα, ρωτώντας εάν έχει καθαρή τη συνείδηση του μετά την αναμέτρηση του Βερούλειου σταδίου και αν θεωρεί ότι το τελικό αποτέλεσμα (2-1 υπέρ των γηπεδούχων) δεν αλλοιώθηκαν μετά τα σφυρίγματα του.

Εκφράζουν δε τη λύπη τους γιατί η προσπάθεια που κάνουν όλοι στην ομάδα δεν τυγχάνει του αντίστοιχου σεβασμού και τονίζουν ότι δεν ανέχονται να τους εμπαίζει κανείς.

Η ανακοίνωση του Άρη Πηγών αναφέρει σχετικά: «Κύριε Τσιάρα, διαιτητή της superleague, έχετε καθαρή τη συνείδηση σας μετά το παιχνίδι του Σαββάτου Βύρωνας – Άρης Πηγών;

Θεωρείται ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν αλλοιώθηκε με τα σφυρίγματα σας; Ευτυχώς υπάρχουν οι live μεταδόσεις και τα βίντεο που καταδεικνύουν σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο εμφανέστατα τα λάθη σας!

Λυπούμαστε διότι δεν σέβεστε τον ιδρώτα και τον κόπο μιας παρέας ατόμων που προσφέρει ανιδιοτελώς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στην τοπική κοινωνία μας τα μέγιστα!

Αυτό το στολίδι που λέγεται Άρης Πηγών θέλουμε να τυγχάνει σεβασμού από όλους και ιδιαίτερα από εσάς κύριε Τσιάρα που είστε ένας διαιτητής τέτοιου μεγέθους! Δεν ανεχόμαστε να μας εμπαίζει κανείς»!