16ο Kids Open Taekwondo: 800 αθλητές απ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα στην Καβάλα

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18/2 στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα – Τι δήλωσαν ο δάσκαλος του Συλλόγου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού ΑΜΘ

Μια από τις μεγαλύτερες, σε αριθμό συμμετοχών αθλητών, διοργανώσεις θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στην Καβάλα από τον ΑΣ Τάεκβοντό Καβάλας! Πρόκειται για το 16ο πρωτάθλημα Kids Open που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Αλ. Δήμογλου» στην Καλαμίτσα στο οποίο αναμένεται να συμμετέχουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, περί τους 800 αθλητές από συλλόγους απ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Εν όψει αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης, ο διοργανωτής σύλλογος κα ο δάσκαλος του Χάρης Παλτόγλου καθώς και οι εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας και της Περιφέρειας ΑΜΘ που στηρίζουν την προσπάθεια, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Αρχικά ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Κώστας Χατζηαναστασίου τόνισε ότι «ως Δήμος όταν καλούμαστε να στηρίξουμε τέτοιες διοργανώσεις το κάνουμε με μεγάλη χαρά και βοηθούμε στο μέτρο του δυνατού και του εφικτού. Η παρουσία 800 αθλητών στην πόλη, μαζί με τους συνοδούς τους, γεγονός που θα αυξήσει τον τελικό αριθμό των επισκεπτών μόνο καλό μπορεί να προσφέρει στην Καβάλα».

Από τη μεριά του ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ Στέλιος Ιγνατιάδης επισήμανε ότι «η Περιφέρεια είναι πάντα παρούσα σε τέτοια μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον δάσκαλο του Συλλόγου ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας Χάρη Παλτόγλου για την οργάνωση αυτού του τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν 800 παιδιά. Εύχομαι να γίνουν καλοί και ασφαλείς αγώνες και ελπίζω ότι του χρόνου ο αριθμός αυτός θα είναι ακόμα μεγαλύτερος»!

Ο Χάρης Παλτόγλου στην τοποθέτηση του ευχαρίστησε αρχικά τον Δήμο Καβάλας και την Περιφέρεια ΑΜΘ για τη στήριξη που παρέχουν στη διοργάνωση και τόνισε ότι «αυτοί οι 800 αθλητές θα έρθουν από συλλόγους από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, δηλαδή από την Ορεστιάδα μέχρι και σχεδόν τη Λάρισα»! Ευχαρίστησε επίσης και τον Δήμο Καβάλας για την επίλυση του προβλήματος με την κεντρική κερκίδα του κλειστού της Καλαμίτσας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων, η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί της Κυριακής 18/2 στην Καλαμίτσα, ενώ στις 12.00 θα γίνει η επίσημη τελετή έναρξης, με το αγωνιστικό πρόγραμμα να κρατάει μέχρι αργά το βράδυ. Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι ο Σύλλογος θα τιμήσει στη διάρκεια της διοργάνωσης τον δημοσιογράφο Τάσο Πατσίδη και την Παραολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Δήμογλου.