Β’ ΕΠΣΚ (2ος Όμιλος): Αναβλήθηκε για 4η φορά το Ηρακλής Καβ.-Πρίνος!!!

Πολλά παράπονα από την ομάδα της Καβάλας – Άμεση αντίδραση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ

Την έντονη, και άκρως δικαιολογημένη, αντίδραση του Ηρακλή Καβάλας προκάλεσε η εκ νέου αναβολή της αναμέτρησης του με τον Άρη Πρίνου για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας.

Ο αγώνας προγραμματίστηκε για την Κυριακή 18/2, ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε μιας και η ομάδα της Θάσου επικαλέστηκε ασθένεια ποδοσφαιριστών της, κι έτσι δεν πραγματοποιήθηκε για 4η φορά!!! Την προηγούμενη φορά ο αγώνας δε διεξήχθη λόγω του απαγορευτικού του απόπλου των φέρι μπόουτ εξαιτίας της κακοκαιρίας, ενώ τις δύο πρώτες λόγου γάμου και κηδείας.

Όπως ήταν φυσικό τα παράπονα του Ηρακλή Καβάλας ήταν πολλά, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας η οποία με ανακοίνωση της τόνισε ότι, «προκειμένου να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα ομαλά και επειδή οι διαθέσιμες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι λιγοστές, σε περίπτωση αναβολής αγώνα για λόγους υγείας (ιώσεις ποδοσφαιριστών με σχετική προσκόμιση εγγράφων ιατρικού κέντρου), ο αγώνας θα ορίζεται εκ νέου για την Τετάρτη που ακολουθεί».