Μικτές Ομάδες ΕΠΣ Καβάλας: Πρόκριση για την Κ-16! Ελπίδες ως το τέλος για την Κ-14

Η ομάδα της Κ-16 επικράτησε στον Έβρο με 0-2 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Κ-14 ηττήθηκε με 3-1 βρέθηκε στη 2η θέση και την τελευταία αγωνιστική θέλει νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση

Με μία μεγάλη πρόκριση επιστρέφει από την Αλεξανδρούπολη η μικτή ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας, αφού για την 5η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων πέτυχε σπουδαία νίκη, που της εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το σύνολο του Λουκά Τερμεντζή επικράτησε με σκορ 0-2 της ΕΠΣ Έβρου στο δημοτικό γήπεδο Απαλού, παρέμεινε αήττητο και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον κοιτάζει τη συνέχεια της διοργάνωσης με μεγάλη αισιοδοξία. Τα γκολ για την ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας πέτυχαν οι Σπηλιωτόπουλος (50′) και Καϊπης (66′). Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία η ομάδα Κ-16 προκρίνεται από την φάση των ομίλων.

Από την πλευρά της, η ομάδα Κ-14 της ΕΠΣ Καβάλας, παρά την προσπάθεια, γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με σκορ 3-1 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Έβρου, αποτέλεσμα που τη φέρνει ισόβαθμη αλλά πλέον στη δεύτερη θέση του ομίλου, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων. Το μοναδικό γκολ για την ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας πέτυχε ο Αβραμίδης στο 9′. Πλέον, η ομάδα του Αργύρη Ελευθεριάδη χρειάζεται μόνο νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, οι ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας θα υποδεχτούν αυτές της ΕΠΣ Θράκης στις 28 Φεβρουαρίου στο Ενωσιακό Γήπεδο Καβάλας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν άπαντες και στις δύο ομάδες για το υψηλό επίπεδο στο οποίο διατηρούν με όλες τους τις δυνάμεις το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Και εις ανώτερα!