ΝΟΘΑ Καβάλας: Κοπή πίτας και επιτυχίες των αθλητών Masters

Πολύς κόσμος στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο «Λούση» - Εξαιρετική η παρουσία των διαχρονικών αθλητών σε αγώνες στην Κωνσταντινούπολη και τη Θεσσαλονίκη

Παρουσία των μελών, των αθλητών, των προπονητών και των φίλων του Ομίλων καθώς και εκπροσώπων τοπικών φορέων της Καβάλας, ο Ναυτικός Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων της Καβάλας (ΝΟΘΑΚ) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 25/2 στο ξενοδοχείο «Λούση». Στην εκδήλωση εκτός των άλλων βραβεύτηκαν οι αθλητές του Ομίλου που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις και τις εμφανίσεις τους τη χρονιά που πέρασε, ενώ την πίτα έκοψε ο επί πολλές δεκαετίες πρόεδρος του ΟΘΑ Καβάλας Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Μετά την εκδήλωση, στη σελίδα του Ομίλου στο fb η διοίκηση ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτή: «Κοπή της πίτας ΝΟΘΑΚ. Βραβεύσεις αθλητών του συλλόγου που διακρίθηκαν. Ευχαριστούμε όλους τους επίσημους και τους γονείς για την παρουσία τους. Ευχόμαστε και η νέα αθλητική σεζόν να είναι γεμάτη επιτυχίες για τους αθλητές και προπονητές μας».

Επιτυχίες των Masters σε Κωνσταντινούπολη και Θεσσαλονίκη

Εν τω μεταξύ, οι επιτυχίες του ΝΟΘΑΚ δεν έρχονται μόνο από τους νεαρούς αθλητές του, αλλά και από τους διαχρονικούς, δηλαδή αυτούς με μεγαλύτερη ηλικία. Συγκεκριμένα οι Masters Swimming Kavalas του ΝΟΘΑ Καβάλας συμμετείχαν στην Ανδριανούπολη Τουρκίας στους διεθνείς αγώνες Masters και συγχρόνως στο Χειμερινο κολυβητικό πρωτάθλημα Τουρκίας. Στη διοργάνωση αυτή συμμετείχαν 350 αθλητές και ο ΝΟΘΑΚ με την οκταμελή ομάδα του κατάφερε να κερδίσει 29 μετάλλια!

Συγκεκριμένα κατέκτησε:

  • 7 πρώτες θέσεις και 2 τρίτες θέσεις σε ατομικά αγωνίσματα ανάλογων ηλικιακών κατηγοριών.
  • Επίσης 20 μετάλλια στις σκυτάλες στις κατηγορίες R2 , R3 και R4 Αναλυτικά: τρεις πρώτες θεσεις, μια δεύτερη θέση, τρίτη θέση

Οι επιτυχίες των Masters του ΝΟΘΑΚ συνεχίστηκε και στην Χειμερινή Ημερίδα Κολύμβησης Βετεράνων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/2 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Εκεί η ομάδα των Masters του Ομίλου συμμετείχε με δυο κολυμβητές στην κατηγορία 50-54  κατακτώντας τις παρακάτω θέσεις αντίστοιχα.

Οσταδάκης Αθανάσιος:
– 1η θέση 200μ  μικτη αντρών
– 1η θέση 50μ  ύπτιο αντρών
–  2η θέση 50μ  πεταλούδα αντρών

Κασιμίδης Νικόλαος:
– 1η θέση 100μ  ύπτιο αντρών
– 1η θέση 100μ  ελεύθερο αντρών
– 2η θέση 50μ  πρόσθιο αντρών
– 2η θέση 50μ  ελεύθερο αντρών.