Δημήτρης Σιώπης: To Αγίασμα έχει πάρει 52 πεντακάθαρους βαθμούς, κάποιοι άλλοι πήραν τουλάχιστον 10 με διάφορους… τρόπους!

Mήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καβάλας από τον προπονητή του Μακεδονικού, με σαφείς αιχμές προς άλλους διεκδικητές του τίτλου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καβάλας έστειλε με τις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα με τον Βύρωνα, ο προπονητής του Μακεδονικού Δημήτρης Σιώπης. Ο κόουτς των «πρασίνων» τόνισε ότι αν όλοι θέλουν να φτιαχτεί το ποδόσφαιρο, οι αγώνες θα πρέπει να παίζοντας όπως παίχτηκε αυτός στο Αγίασμα, όπου ήταν ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα και έτυχε σ’ αυτόν να επικρατήσει ο πιο τυχερός, ενώ επισήμανε με νόημα ότι η ομάδα του έχει κερδίσει πεντακάθαρα όλους τους βαθμούς που έχει, σε αντίθεση με κάποια άλλη που (όπως αναφέρει) πήρε τουλάχιστον 10 με διάφορους άλλους τρόπους!

Συγκεκριμένα τόνισε τα εξής: «θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Όταν μιλάω, λέω πάντα αλήθειες. Ως λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου λοιπόν, λέω ότι αν θέλουμε να φτιάξουμε αυτό το ποδόσφαιρο, οι αγώνες θα πρέπει να παίζοντας όπως παίχθηκε αυτό το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Βύρωνα. Να αγωνίζονται δηλαδή οι ποδοσφαιριστές για τη νίκη και να «σκυλιάζουν», χωρίς να υπάρχει τίποτα άλλο από πίσω. Έτσι θα πρέπει να παίζεται το παιχνίδι, να μπορεί δηλαδή να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Επαναλαμβάνω αυτό είναι μήνυμα προς όλους. Δε θα πρέπει υποχρεωτικά δηλαδή να «βγει» κάποιος (σ. σ. να πάρει το πρωτάθλημα) επειδή έδωσε λεφτά, ούτε τίποτα άλλο»!

«Ο Μακεδονικός φτιάχτηκε με γερές βάσεις κι έτσι θα συνεχίσει…»

«Εμείς ως Αγίασμα, είμαστε μια ομάδα που φτιαχτήκαμε έχοντας γερές βάσεις και αυτή την προσπάθεια θα την συνεχίσουμε. Ο Μακεδονικός είναι εδώ και φωνάζει παρόν! Δεν έχουμε μιλήσει ούτε για διαιτησίες, ούτε για τίποτα άλλο. Έχουμε μαζέψει 52 πεντακάθαρους βαθμούς, χωρίς να αμφισβητηθεί καμία επιτυχίας μας. Απ’ την άλλη, μπορούμε να πούμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και κάποιους άλλους βαθμούς σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Κι αυτό αντιθέτως με κάποιους άλλους συνδιεκδικητές του τίτλου που έχουν πάρει τουλάχιστον 10 βαθμούς με διάφορους… τρόπους»!

«Είμαστε το παράδειγμα του Νομού Καβάλας»

«Ο αγώνας με τον Βύρωνα ήταν καταπληκτικός και οι 1000 και πλέον φίλαθλοι που τον παρακολούθησαν τον χάρηκαν. Αυτό είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.  Να βλέπεις όλους τους παίκτες στο γήπεδο να πολεμάνε και στο τέλος να κερδίζει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός. Σ’ αυτόν τον αγώνα κέρδισε ο πιο τυχερός. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και θα προσπαθούμε συνέχεια να διεκδικούμε τη νίκη. Θα τερματίσουμε στο τέλος όπου θέλει ο Θεός και ο ιδρώτας των παιδιών. Το ξαναλέω ότι οι βαθμοί που έχει πάρει ο Μακεδονικός ήρθαν και θα έρθουν απ’ αυτόν τον ιδρώτα. Είμαστε πρωταθλητές στην καρδιά όλων, γι’ αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Είμαστε το παράδειγμα του Νομού Καβάλας. Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα του πρωταθλήματος και έτσι θα είμαστε μέχρι το τέλος».