ΑΟ Καβάλα: Δωρεάν εκδρομή στη Δράμα…

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή 24/3 για τους φιλάθλους της ομάδας οδηγούν στο γήπεδο της Δόξας – Η εταιρία Kavalacars προσφέρει δωρεάν λεωφορείο

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι για τους φίλους του ΑΟΚ οδηγούν στη Δράμα για το γειτονικό ντέρμπι με την τοπική Δόξα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Σ’ αυτή την επικίνδυνη έξοδο η ομάδα της Καβάλας δε θα είναι (και πάλι) μόνη, μιας και εκτός των πολλών φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο με δικά τους αυτοκίνητα, οργανώνεται και εκδρομή με λεωφορείο. Μάλιστα αυτή τη φορά και σε αντίθεση με το ότι συνέβη στις προηγούμενες εξορμήσεις, δε θα υπάρχει κόστος γι’ αυτούς που θέλουν να συμμετέχουν.

Κι αυτό γιατί η εκδρομή είναι μια προσφορά της εταιρίας Kavalacars, την οποία ο ΑΟΚ ευχαρίστησε στην ανακοίνωση της η οποία αναφέρει σχετικά: Η ανακοίνωση του ΑΟ Καβάλα αναφέρει σχετικά: «In AOK We Trust! Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Δράμα! Η εκδρομή με το λεωφορείο είναι  δωρεάν, προσφορά της εταιρείας Kavalacars.gr την οποία κι ευχαριστούμε πολύ! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή να γίνει έως το Σάββατο στις 14:30 στο Καφέ Pastel (Βενιζέλου 24). Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο  6937564006 – Ώρα αναχώρησης 13:30 (Κυριακή) από τον Δημοτικό Κήπο».