Στη Θάσο το final 4 βόλεϊ για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής γυναικών

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Θάσου με τη συμμετοχή και της ομάδας του Ανδροσθένη Θάσου

Με τη Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου «Ανδροσθένης» συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 1η Απριλίου στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης. Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την πρωτοβουλία του Συλλόγου να αναλάβει τη διοργάνωση της τελικής φάσης (final 4) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης -Ανατολικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στις 06 και 07 Απριλίου 2024, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Θάσου.

Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος Θάσου εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Συλλόγου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του, καθώς πρόκειται για μία σημαντική αθλητική διοργάνωση, που δεν έχει πραγματοποιηθεί ανάλογη στο παρελθόν, ενώ αποτελεί διαφήμιση για τον τόπο. Επίσης, στην συνάντηση συζητήθηκαν και συγκεκριμένες ενέργειες με τις οποίες ο Δήμος της Θάσου θα στηρίξει εμπράκτως την διοργάνωση, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο.

Μετά το πέρας της συνάντησης Δήμαρχος Θάσου δήλωσε τα εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου «Ανδροσθένης». Διοργανώσεις αυτού του επιπέδου στο τόπο μας, με την συμμετοχή μάλιστα και της τοπικής ομάδας, προάγουν την ανάπτυξη του αθλητισμού και προβάλουν σε πανελλαδικό επίπεδο το Νησί μας τη Θάσο.  Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στην διοργάνωση και βεβαίως καλή επιτυχία στην γυναικεία ομάδα του Ανδροσθένη, που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετέχει στο final four του Δ’ Ομίλου του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. Είμαι βέβαιος ότι οι κάτοικοι της Θάσου θα στηρίξουν την διοργάνωση με την παρουσία στους αγώνες».