ΑΟ Καβάλα: Υγιεινός περίπατος (0-5) στις Πηγές

Άνετη επικράτηση στον 1ο ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας στην έδρα του Άρη με τα γκολ των Μέτσε, Περδίκη, Αλντιτζή, Λαγού και Στοϊνοβιτς

Σ’ έναν υγιεινό περίπατο με τον οποίο η ρεβάνς απέκτησε πλέον τυπικά χαρακτήρα εξελίχθηκε η αναμέτρηση του ΑΟ Καβάλα με τον Άρη στις Πηγές για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας. Το «καραβάκι» επικράτησε με 0-5 και πλέον περιμένει το επόμενο παιχνίδι με τον πρωταθλητή της ΕΠΣΚ για να πιστοποιήσει την είσοδο του στον τελικό της διοργάνωσης!

Το τελικό σκορ δείχνει ότι το συγκρότημα του Τίμου Καβακά ήταν εμφανώς ανώτερο από τους γηπεδούχους που προσπάθησαν φιλότιμα να σταθούν επάξια στον αγωνιστικό χώρο, όμως είναι φανερό ότι πλέον το μυαλό είναι στην ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στην Α’ κατηγορία και φυσικά στα μπαράζ που ακολουθούν για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο ΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό με τον Μέτσε, ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Περδίκης γράφει το 0-2. Το σκορ του ημιχρόνου διαμορφώνεται σε 0-3 με το τέρμα που σημειώνει ο Αλτιτζής και στην επανάληψη ο Λαγός κάνει το 0-4 στο 55’ και ο Στοϊνοβιτς στο 67’ κάνει το 0-5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα στις Πηγές παρακολούθησε και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ (στην αρχή της δεκαετίας του 2010) Ζέρζ Ντιέ, που επισκέπτεται την πόλη τις τελευταίες ημέρες!

Ο ΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Τσιόπτση, Δαλιανόπουλο, Περδίκη, Δερμιτζάκη, Ιωαννίδη, Μέτσε, Λαγό, Γιαγτζίδη, Σαμπανίδη, Αλτιτζή και Παπαδόπουλο.

«Τριάρα» του Βύρωνα στην Αναγέννηση Λιμεναρίων

Στον άλλο ημιτελικό του κυπέλλου, και ο Βύρωνας έκανε ένα μεγάλο βήμα προς την πρόκριση στον τελικό, αφού στο παιχνίδι που ξεκίνησε λίγη ώρα νωρίτερα στο γήπεδο του Χαλκερού επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης Λιμεναρίων.

Ο Πτηνόπουλος έκανε το 1-0 στο 25’ και διαμόρφωσε το σκορ του 1ου ημιχρόνου, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 67ο λεπτό. Το τελικό 3-0 έγραψε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπαδόπουλος.

– Οι ρεβάνς και των δύο αγώνων θα γίνουν σε Καβάλα και Λιμενάρια την Τετάρτη 17 Απριλίου.