Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: Νικητής στον αγώνα για την υγεία του και εμφανώς αλλαγμένος ο παλαίμαχος καβαλιώτης σέντερ [βίντεο]

Πρώτη εμφάνιση μετά από καιρό για τον "Big Sofo" σε μια συνέντευξη όπου μίλησε στο Oneman για όλους και για όλα

Πριν από μερικούς μήνες ο Καβαλιώτης παλαίμαχος διενής σέντερ, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τη διάγνωση να είναι «Οξεία Νεφρική Ανεπάρκεια».

Ο 38χρονος πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική κατάσταση και έχει επανέλθει στη φυσιολογική του καθημερινότητα, αφήνοντας πίσω την περιπέτειά του, ενώ εμφανής είναι και η αλλαγή στο σώμα του, έχοντας χάσει πολλά κιλά.

Ο Big Sofo πραγματοποίησε μια… αριστοκρατική συνομιλία στο video podcast “Lunch Break” του Oneman και στον Χρήστο Χατζηιωάννου, όπου αναφέρθηκε στις Euroleague των ετών 2011 και 2014, αλλά και στη στήριξη που έλαβε από τους Αγγελόπουλους, καθώς και στο άγχος που αντιμετώπισε στον αγώνα με τις ΗΠΑ.

Επίσης, συζήτησε για τη μαγειρική και την εμπειρία της… καμένης κουζίνας στην Ιταλία, ενώ χαρακτήρισε το φαγητό που απόλαυσε στο Ισραήλ ως το ωραιότερο.

Ακούστε τη συνέντευξη

*Πηγή: enimerotiko.gr