ΑΟ Καβάλα: Στις Πηγές ο επαναληπτικός για το κύπελλο, το Σάββατο με τη Βέροια

Η πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, δέχτηκε το αίτημα του πρωταθλητή της ΕΠΣΚ προκειμένου η ρεβάνς του ημιτελικού του κυπέλλου να γίνει και πάλι στην έδρα του Άρη και να μετατραπεί σε φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου

Διαφοροποιημένο είναι πλέον το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΑΟΚ το προσεχές διάστημα, προκειμένου να κλείσει όσο το δυνατόν πιο άνετα τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά παράλληλα να συμμετέχει στη φιέστα του Άρη Πηγών για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας.

Έτσι λοιπόν, όπως έγινε γνωστό ο επαναληπτικός αγώνας για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ δε θα γίνει στο «Ανθή Καραγιάννη», αλλά θα διεξαχθεί και πάλι στο γήπεδο των Πηγών την Τετάρτη 17/4. Όπως είναι γνωστό ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΟΚ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στις Πηγές και έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με 0-5, γεγονός που έκρινε ουσιαστικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Έτσι λοιπόν οι «κίτρινοι» θέλοντας να γιορτάσουν στην έδρα τους, το ιστορικό γεγονός για τον σύλλογο τους που είναι η κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία, πρότειναν στην Καβάλα η ρεβάνς να γίνει και πάλι στην έδρα τους, όπου εκεί θα ετοιμαστεί μια μεγάλη φιέστα. Το αίτημα αυτό έγινε δεκτό από τον ΑΟΚ, κι έτσι το ραντεβού κλείστηκε και πάλι στην έδρα του Άρη που είναι σίγουρο ότι εκείνη την ημέρα θα ζήσει μεγάλες στιγμές!

Η αλλαγή αυτή πάντως δε θα είναι η μοναδική στο πρόγραμμα της Καβάλας, μιας και όπως έγινε γνωστό η επόμενη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα που είναι εκτός έδρας με τη Βέροια, για την 31η αγωνιστική, θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 13 Απριλίου αντί για Κυριακή 14/4. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί Σάββατο και το μεθεπόμενο παιχνίδι της ομάδας για την 32η αγωνιστική, που θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας της χρονιάς, κόντρα στον Θερμαϊκό Θέρμης! Ακολουθεί, την προτελευταία αγωνιστική (33η) το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη, το οποίο θα είναι και το τελευταίο της φετινής περιόδου, μιας και την τελευταία αγωνιστική (34η) η Καβάλα θα πάρει χωρίς αγώνα τη νίκη με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου!