Β’ ΕΠΣ Καβάλας: ΑΣ Παγγαίο ή Άρης Πρίνου στην Α’ κατηγορία;

Το μπαράζ ανόδου των δευτεραθλητών των δύο ομίλων θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής 28 Απριλίου στο γήπεδο του Χαλκερού

Το απόγευμα της Κυριακής 28 Απριλίου, στο γήπεδο του Χαλκερού, θα γίνει γνωστή η ομάδα που θα ακολουθήσει τους πρωταθλητές των δύο ομίλων της Β’ κατηγορίας (Βυζάντιο Κοκκινοχώματος από τον 1ο και Ηρακλή Καβάλας από τον 2ο) στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Διεκδικητές της 3ης και τελευταίας θέσης της ανόδου θα είναι δευτεραθλητές των δύο ομίλων, ΑΣ Παγγαίο από τον 1ο όμιλο και Άρης Πρίνου από τον 2ο. Το Παγγαίο ισοβάθμησε στη 2η θέση με τις Κρηνίδες στους 39 βαθμούς (με το 1-1 που πήρε την τελευταία αγωνιστική στο Κοκκινόχωμα, ενώ ο Κεραυνός κέρδισε 3-0 το Πολύστυλο), ενώ ο Πρίνος συγκέντρωσε 35 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη Ν. Καρβάλη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει σχετικά:

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κάνει γνωστό ότι, ο αγώνας Playoff μεταξύ των ομάδων της Β’ Κατηγορίας ΑΣ Παγγαίο και Άρη Πρίνου για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία περιόδου 2024-2025, θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στις 13:30 στο γήπεδο του Χαλκερού».

Για το μεγάλο αυτό παιχνίδι οι δύο ομάδες προετοιμάζονται κατάλληλα και εξέδωσαν ανακοινώσεις:

ΑΣ Παγγαίο: Στα σαλόνια της Α’ μετά το μπαράζ

«Ολοκληρώθηκε για την φετινή σεζόν η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας και η ομάδα μας κατέκτησε την δεύτερη θέση. Μια θέση η οποία δίνει την ευκαιρία στον Α.Σ Παγγαίο να ανέβει στα σαλόνια του Α’ τοπικού ύστερα από την συμμετοχή του στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου. Σαν σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο μας για την στήριξη του καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος καθώς επίσης να συγχαρούμε τους παίχτες και τον προπονητή μας για τον αγώνα που έκαναν όλους αυτούς τους μήνες».

Άρης Πρίνου: Δωρεάν εκδρομή, για τους φιλάθλους, στο Χαλκερό

«Την Κυριακή 28 Απριλίου η ομάδα μας δίνει αγώνα μπαράζ για να διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία με αντίπαλο την ομάδα του Παγγαίου, στο γήπεδο του Χαλκερού στις 13:30! Και οι δύο ομάδες θα έχουν την στήριξη των φιλάθλων τους γι’ αυτό και η ομάδα μας παρέχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από Κεραμωτή στο γήπεδο Χαλκερού και επιστροφή με μοναδικό κόστος των φιλάθλων τα εισιτήρια του ferry boat και του αγώνα! Όσοι θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια μας για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία να δηλώσετε την συμμετοχή σας και τυχόν απορίες στα τηλέφωνα που ακολουθούν. Κοσμάς Βασίλης 6976115518 και Μπούχλας Νίκος: 6984433363.

ΥΓ:  Όσοι δηλώσετε συμμετοχή θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τις ώρες της εκδρομής»!