Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερούπολης: Αλλάζει το ωράριο των καταστημάτων για να στηρίξει τον ΓΣΕ!

Ο Εμπορικός κόσμος της πόλης«συμπαίκτης» της ομάδας μπάσκετ της πόλης στον «τελικό» με το Σχηματάρι για την πρόκριση στο final-4 – Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τη διοίκηση του συλλόγου

Τις ευχαριστίες της προς τον Εμπορικό Σύλλογο της Ελευθερούπολης εκφράζει η διοίκηση του ΓΣΕ, για τον απόφαση του να τροποποιήσει το απογευματινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της πόλης την Πέμπτη 25/4, προκειμένου να διευκολυνθούν όλοι όσοι θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα με τον Ερμή Σχηματαρίου. Ο «τελικός», μιας και όποιος επικρατήσει θα προκριθεί στο final-4 της Elite League, θα ξεκινήσει στις 16.00 στο κλειστό της Γεωργιανής και προβλέπεται να ολοκληρωθεί λίγο πριν τις 18.00. Έτσι λοιπόν ο Εμπορικός Σύλλογος αποφάσισε ότι εκείνο το απόγευμα τα καταστήματα δεν θα ανοίξουν στις 5.30 (και θα κλείσουν στις 8.30), αλλά μισή ώρα αργότερα δηλαδή στις 6.00 (και θα κλείσουν στις 9.00)!

Ο ΓΣΕ στην ανακοίνωση του αναφέρει: «ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερούπολης για τη συμπαράσταση στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για πρόκριση στο final 4. Είναι συμπαίκτες μας για τον τελικό της Πέμπτης».

Όσον αφορά την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης αναφέρει: «Σε ένδειξη ελάχιστης συμπαράστασης στον αγώνα που κάνει ο ΓΣΕ για την άνοδο του στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ, την Πέμπτη 25-4-24 αντί να ανοίξουμε τα μαγαζιά μας 5:30 με 8: 30 μμ θα τα ανοίξουμε 6-9 μμ. Η μικρή αυτή μονοήμερη τροποποίηση του ωραρίου γίνεται για να πάνε όσοι περισσότεροι μπορούν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΓΣΕ που ξεκινάει στις 4 μ.μ. για την προσπάθεια ανόδου του στην Α1 κατηγορια. Ειναι μια ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης από τον Εμπορικό Σύλλογο στην ομάδα της πόλης μας που μας κάνει υπερήφανους».