11ο Paggaio Trail Run: Το «ευχαριστώ» σε όσους συνέδραμαν την επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση-θεσμό

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δωματίων Παγγαίου «Το Γεφύρι» ευχαριστεί όσους και όσες στήριξαν και φέτος τη διοργάνωση και ανανεώνει το αθλητικό ραντεβού για τον Μάιο του 2025

Το 11ο Paggaio Trail Run πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και αριθμό-ρεκόρ δρομέων όλων των ηλικιών στο γραφικό χωριό των Δωματίων Παγγαίου, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δωματίων Παγγαίου «Το Γεφύρι» να ευχαριστεί όσους και όσες βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η αθλητική διοργάνωση-θεσμός.

Τα «ευχαριστώ» του Συλλόγου για τη διοργάνωση

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καβάλας 1933 για την άψογη διοργάνωση. Κατέβαλε τεράστια προσπάθεια, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες για την ασφαλή και σωστή διεξαγωγή των αγώνων. Μας έδωσαν μεγάλη ευκαιρία να φιλοξενήσουμε αυτή την αθλητική διοργάνωση τέτοιας εμβέλειας, να αναδείξουμε τις ομορφιές του χωριού μας, αλλά και να ενσωματώσουμε τον αθλητισμό στην καθημερινότητά μας!

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Παγγαίου και κυρίως τον Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χρήστο Μποσμπότη, τον Αντιδήμαρχο Πιερέων, Βασίλη Καρακασίδη, τον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνο Γάκη, τον βουλευτή Καβάλας, Ιωάννη Πασχαλίδη, καθώς και τον πρόεδρο του χωριού, Σταμάτη Μπαλή που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Να ευχαριστήσουμε θερμά:

  • το κρεοπωλείο «ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ»
  • το τροφομάρκετ «ΝΕΜΕΣΙΣ» που βρίσκονται πάντα δίπλα σε όλες μας τις προσπάθειες
  • τον Χορευτικό Όμιλο Καβάλας και τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Σιδηροχωρίου οι οποίοι με τις παραδοσιακές τους πινελιές ομόρφυναν αυτήν την εκδήλωση

Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές οι οποίοι συντέλεσαν στη διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης, αλλά κ όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου στις 4 Μαΐου 2025 και ελπίζουμε να ξανά επισκεφτείτε το χωριό μας!