Απόλυτα… εύστοχος και φέτος ο διαγωνισμός μπάσκετ με τη συμμετοχή γονέων και μαθητών του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας

Η δράση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά από τον Σύλλογο Κατοίκων Νεάπολης Καβάλας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 ο Σύλλογος Κατοίκων Νεάπολης Καβάλας, μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, διοργάνωσαν με επιτυχία τον δεύτερο ετήσιο διαγωνισμό μπάσκετ ευστοχίας για τους μαθητές και τους γονείς του 24ου Δημοτικού σχολείου της Νεάπολης.

Εξαιτίας του άστατου καιρού ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του 6ου Γυμνασίου Καβάλας. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 21 ζευγάρια γονέα-τέκνου. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η καθιερωμένη απονομή των κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές και των αναμνηστικών διπλωματών σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ πραγματοποιήθηκε και κλήρωση δώρων.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσοι συμμετείχαν και προσέφεραν με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ξεκινώντας απο τον Μπάμπη Αϊτσίδη, τον προηγούμενο πρόεδρο του Συλλόγου Κατοίκων Νέαπολης και τον άνθρωπο που αποτελεί τον εμπνευστή και την ψυχή της διοργάνωσης.

Ευχαριστούν επίσης ιδιαίτερα την ομάδα μπάσκετ «Πάνθηρες» της Καβαλας που μετά απο μια άκρως πετυχημένη αγωνιστική περίοδο, τίμησε τη δράση με την παρουσία μελών τους, τόσο από την ακαδημία όσο και απο το αγωνιστικό τμήμα τους, βοηθώντας με την εμπειρία τους.

Ευχαριστούν επίσης τη διευθύντρια του 24 Δημοτικού Σχολείου, Ελένη Παπαδοπούλου, τον διευθυντή του 6ου Γυμνασίου, Αβραάμ Σκούρτα και την εντεταλμένη σύμβουλο των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή για τη φιλοξενία της εκδήλωσης στους σχολικούς χώρους.

Κλείνοντας ευχαριστούν ξεχωριστά στο τυπογραφείο «Κοψίδας» στη Χρυσούπολη για την προσφορά των κυπέλλων και των μεταλλίων στους νικητές και το κατάστημα παιχνιδιών «Μεταξάς» στην Καβάλα για την προσφορά των δώρων της κλήρωσης, τρεις μπάλες μπάσκετ.

Ραντεβού τον Μάιο του 2025 με περισσότερα καλάθια…