Αστέρας Καβάλας: Δίνει και παίρνει… συγχαρητήρια για τον τίτλο

Οι ανακοινώσεις του συλλόγου γι’ αυτούς που συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα «μπράβο» που δέχτηκε από τους συλλόγους της Καβάλας

Χαρακτήρα γιορτής θα έχει το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τον Αστέρα, κόντρα στην Ηράκλεια Σερρών το Σάββατο 26/4 στο κλειστό των Ποταμουδίων στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κέρδισε τους Ικάρους Σερρών με 64-63 (για 4η φορά φέτος) και εξασφάλισε τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, παίζοντας μάλιστα χωρίς δύο βασικά στελέχη της όπως ο Κουμλέλης και ο Καβαργύρης.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου την επομένη του μεγάλου αγώνα που κρίθηκε στην παράταση (οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 59-59 με buzzer beater), ευχαρίστησε τον κόσμο «που γέμισε ασφυκτικά το Κλειστό και ώθησε την ομάδα σε μια Ιστορική Νίκη»! Απ’ εκεί και πέρα στην ίδια ανακοίνωση δίνει συγχαρητήρια στους Ικάρους «για την σημερινή τους εμφάνιση και την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα», στους «αθλητές μας που ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του αγώνα και έγραψαν το όνομά τους στις Χρυσές Σελίδες της Ιστορίας μας» στον πρωτεργάτη αυτής της επιτυχίας, «τον Νίκο Πενταζίδη καθώς και τους άξιους συνεργάτες του Δημήτρη Αίβαζίδη, Ανδρέα Δημητριάδη και Σεραφείμ Ζήσου που βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου» και στη Διοίκηση του Συλλόγου «που στάθηκε δίπλα στην ομάδα και δημιούργησε ένα άριστο κλίμα με αποτέλεσμα όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν να επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο»! Τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διαχείριση μιας απαιτητικής χρονιάς!

Τα συγχαρητήρια των ομάδων της Καβάλας

Απ’ την άλλη ο Αστέρας δέχτηκε τα συγχαρητήρια του μεγάλου της αντιπάλου των Ικάρων Σερρών που στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι «συγχαρητήρια στην ιστορική ομάδα του Αστέρα Καβάλας για την επάνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον»! Συγχαρητήρια επίσης έδωσαν η Ένωση Καλάθοσφαίρισης Καβάλας «πολλά συγχαρητήρια στον ΣΑΚ Αστέρας Καβάλας για την  Ανδρική τους ομάδα που ανήλθε στην Γ’ Εθνική κατηγορία», η Αγία Βαρβάρα «συγχαίρει τον Αστέρα , τη διοίκηση, τον προπονητή και τους αθλητές του, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την άνοδο στη National League 2» και ο ΓΣ Ελευθερούπολης «το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΕ συγχαίρει τον Αστέρα Καβάλας για την άνοδο στη Nasional League 2. Συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας, στο προπονητικό τιμ και στους καλαθοσφαιριστές. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια»! Τέλος συγχαρητήρια έδωσαν και οι Πάνθηρες «συγχαρητήρια στην ομάδα του Αστέρα Καβάλας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που σηματοδοτεί την άνοδο στην National League 2 της επόμενης περιόδου»!