ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας: Basketball Camp με τον θρύλο Ντέιβιντ Ίνγκραμ

Το καμπ θα διοργανωθεί το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου στο κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων και θα απευθύνεται σε παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από 5 έως 18 ετών

Ο ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας (Santa Basketball Club) διοργανώνει ένα εξαιρετικό Basketball Camp το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου 2024, στο κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων, με τον Αμερικανό θρύλο του μπάσκετ David Ancrum (Ίνγκραμ). Μαζί του θα είναι οι προπονητές Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νίκος Χασόπουλος και Μάκης Καλανταρίδης.

Το καμπ απευθύνεται σε όλα τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από 5 έως 18 ετών και θα πραγματοποιηθεί από τις 08.45΄ έως τις 14.30’ και τις δύο ημέρες ενώ το Σάββατο το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης μεταξύ των συμμετεχόντων και διαγωνιστικά παιχνίδια, ανά ηλικία και φύλο.

Στο camp μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες όλων των σωματείων της περιοχής μας!

Βιογραφικά Συμμετεχόντων

Ντέιβιντ Ινγκραμ

Ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ  είναι ένας από τους κορυφαίους Αμερικανούς σκόρερς που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα, σκοράροντας 33,7 πόντους κατά μέσο όρο τα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε στη χώρα μας με τον Ηρακλή. Η προπονητική του καριέρα είναι εξίσου σημαντική στις ΗΠΑ και κυρίως στις αναπτυξιακές ηλικίες συνεργαζόμενος με διακεκριμένους προπονητές και εξέχοντα κολλέγια και για το λόγο αυτό, η παρουσία του στο camp είναι εξαιρετικά τιμητική για την περιοχή μας.

Βαγγέλης Αλεξανδρής

Ο κόουτς Βαγγέλης Αλεξανδρής, ως αθλητής αγωνίστηκε σε Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή ενώ ως προπονητής έχει καθίσει σε πάγκους πολλών ομάδων μεταξύ των οποίων ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, Λάρισα, Απόλλων, Μαρούσι, Ηράκλειο, Κολοσσό, Καβάλα και Πανιώνιο, έχοντας πετύχει σημαντικές επιτυχίες, με αποκορύφωμα δύο Ευρωπαϊκά τρόπαια με Άρη και Μαρούσι.

Νίκος Χασόπουλος

Ο Νίκος Χασόπουλος με θητεία σε Άρη, Μαχητές Πεύκων, Πρωτέα Κορδελιού, Μακεδονικό  ένας εξαιρετικός προπονητής μικρών ηλικιών που έχει αναδείξει σημαντικούς αθλητές που αγωνίζονται στις κορυφαίες κατηγορίες της Χώρας!

Μάκης Καλανταριδης

Ο coach Μάκης Καλανταρίδης έχει θητεύσει δίπλα σε σπουδαίους προπονητές όπως ο Phill Jackson, o Rik Pitino, ο Pat Raily  και ο Σούλης Μαρκόπουλος, αλλά και σημαντικές επιτυχίες σε πρωταθλήματα Ανδρών και  Εφήβων, με Δημόκριτο, Ηρακλή, Ολύμπια Λάρισας, Φίλιππο, Μέγα Αλέξανδρο κλπ.

Για πληροφορίες συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6976685863, 6988016363 και 6986005948.