ΝΟΘΑ Καβάλας-Ιστιοπλοΐα Ανοιχτής Θάλασσας: Η «Ρεγκάτα Φιλίας 2024» πέτυχε και φέτος τον στόχο της [φωτογραφίες]

23 σκάφη από Βουλγαρία, Ελλάδα, Σερβία και Ρουμανία αγωνίστηκαν για μια εβδομάδα στα νερά του Βορείου Αιγαίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Ρεγκάτα Φιλίας 2024», που διοργάνωσε ο ΝΟΘΑΚ και στην οποία συμμετείχαν 23 σκάφη με ομάδες από Βουλγαρία, Ελλάδα, Σερβία και Ρουμανία στην αγωνιστική εβδομάδα, από 27 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.

Η διοργάνωση ξεκίνησε από το Φανάρι με 2 παράκτιους αγώνες και τις απονομές του «Fanari cup». Την επόμενη μέρα 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε αγώνας offshore στην Αλεξανδρούπολη με δυνατούς ανέμους, δοκιμάζοντας τη ναυτική ικανότητα των ομάδων.

Ακολούθησαν οι απονομές του «Alexandroupoli cup» στις 30 Ιουνίου, την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε ένας ακόμη αγώνας offshore προς Σαμοθράκη με μέτριες καιρικές συνθήκες και την τελευταία ημέρα στις 2 Ιουλίου έγινε άλλος ένας παράκτιος αγώνας .

Ακολούθησαν οι τελικές απονομές στην κεντρική πλατεία της Καμαριώτισσας μπροστά στο αντίγραφο της περίφημης υπόστασης της Νίκης της Σαμοθράκης.

Ο ΝΟΘΑ Καβάλας συγχαίρει όλες τις ομάδες που τίμησαν  με την παρουσία τους την διοργάνωση και ιδιαίτερα στους νικητές: ΛΙΛΙ ΙΙ από Θεσσαλονίκη, Χακούνα Ματάτα από Καβάλα και Θεοδώρα από Κουρτζάλι Βουλγαρίας.

«Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στη Ρεγκάτα Φιλίας 2025» αναφέρει η ανακοίνωση του ομίλου!