Με νίκη στην παράταση επέστρεψε στις επιτυχίες η ομάδα του Αστέρα! Το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη επικράτησε με 82-79 του «Ναύαρχου Βότση» στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων στο έξτρα πεντάλεπτο με τον κανονικό αγώνα λήγει ισόπαλος με σκορ 72-72! Σ’ αυτό το διάστημα ο Αστέρας είχε περισσότερες λύσεις στην επίθεση, πετυχαίνοντας 10 πόντους ενώ στην άμυνα δέχτηκε 7! Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας της Καβάλας ήταν ο Μπόζης που σημείωσε 27 πόντους, ενώ ο Κουμλέλης πέτυχε 20 και ο Σαμαράς 15 όλους με σουτ 3 πόντων!
Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, οι δύο ομάδες βάδιζαν μαζί στο σκορ και έτσι η νίκη κρίθηκε στην παράταση, η οποία πανηγυρίστηκε από τον κόσμο που κατέκλυσε τις εξέδρες του γηπέδου.
Δεκάλεπτα – Πόντοι
Δεκάλεπτα: 20-21, 38-40, 54-55, 72-72, 82-79 (παρ.)
Αστέρας Καβάλας (Πενταζίδης-Αϊβαζίδης): Μπόζης 27(1), Κουμλέλης 20, Σαμαράς 15(5), Αρβανιτάκης, Χαλαρης, Λαζαρίδης, Ιωαννίδης Ε. 9, Χαριζάνης 4, Γιουρούκης 1, Νικόλα 6(1).
Ναύαρχος Βότσης (Κεσαπίδης-Μήτσικας): Πουρλίδας 25(4), Καζαμίας 18(1), Γιαννίκος 10(1), Βασιλάκης, Ρέιντεν 6, Φουλλίδης 2, Βενετίδης, Κασιάνος Θ., Φωτιάδης, Κεραμιτσόπουλος, Σιμεόνοβ 18(3).