Η παράταξη «Εν αρχή ην το ποδόσφαιρο» του Σάββα Λαζαρίδη στη γραμμή της εκκίνησης για τις εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας

Παρουσιάστηκε και επίσημα ο συνδυασμός του υποψηφίου προέδρου μαζί με 17 υποψήφιους συμβούλους – Διαβάστε τα ονόματα τους

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Καβάλας έκανε το βράδυ της Δευτέρας 5/5 στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» η παράταξη του Σάββα Λαζαρίδη «Εν αρχή ην το ποδόσφαιρο». Εν όψει των εκλογών για τη νέα διοίκηση στην ΕΠΣ Καβάλα, που θα πραγματοποιηθούν στην αρχή του Ιουνίου, ο υποψήφιος πρόεδρος παρουσίασε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου τόσο τις προγραμματικές τους θέσεις όσο και 17 υποψηφίους που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του.

Ο Σάββας Λαζαρίδης αναφέρθηκε στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που θέλει να περάσουν στο χώρο του τοπικού ερασιτεχνικού, τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με την αντιμετώπιση των βασικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σωματεία τα οποία εδράζονται στον οικονομικό τομέα. Μέρος αυτού αποτελούν τα έξοδα για τη διαιτησία και οι μετακινήσεις των αποστολών, για τα οποία έκανε λόγο για στήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση 1ου και 2ου βαθμού. Επίσης αναφέρθηκε στη διαιτησία και την προσπάθεια για την προσέλκυση νέων παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο.

Καταλήγοντας, δεν παρέλειψε να αφήσει τις σαφέστατες αιχμές του αναφέροντας ότι εν όψει των επικείμενων εκλογών διάφοροι εξωγενείς παράγοντες προσπαθούν να επηρεάσουν ορισμένους που σκέφτονται να ενταχθούν στην παράταξη του και να είναι υποψήφιοι.

Τα ονόματα των υποψηφίων που θα είναι στο συνδυασμό «Εν αρχή ήν το ποδόσφαιρο» του Σάββα Λαζαρίδη είναι οι εξής:

  • Αβενίδης Γιώργος
  • Ανθουλάκης Σίμος
  • Αντωνιάδης Γιάννης
  • Βαμβακάς Γιάννης
  • Βογιατζίδης Κώστας
  • Γκιάλος Γιώργος
  • Ευδοκίου Οδυσσέας
  • Καπνόπουλος Νικόλαος
  • Κελεκτσόγλου Σάββας
  • Κοντοστόλης Γιάννης
  • Μανωλαράς Χρυσόστομος
  • Παπαδόπουλος Θεόφιλος
  • Παχίδης Παναγιώτης
  • Περίτσαλης Σταύρος
  • Τζιτζιός Νικόλαος
  • Τσιμτσίρης Κωνσταντίνος
  • Χατζηλιάδης Ξενοφών