Νέα διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2017

Ο δήμος Καβάλας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί η 13η διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα κοτόπουλο και μοσχάρι.

Η κατανομή των ωφελουμένων στα σημεία διανομής είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τόπο υποβολής των αιτήσεων. Για το λόγο αυτό:

α) Όσοι πολίτες κατέθεσαν αιτήσεις στην Καβάλα, θα παραλάβουν τα προϊόντα τους από τις Κεντρικές Αποθήκες του Δήμου Καβάλας – Στρατόπεδο Κωτσάλου (πρώην Κοινωνικό Παντοπωλείο) από Τρίτη 14 Μαρτίου έως Πέμπτη 16 Μαρτίου κατά τις ώρες 08:30π.μ. – 13:00μ.μ.

β) Όσοι πολίτες κατέθεσαν αιτήσεις στις Κρηνίδες, θα παραλάβουν τα προϊόντα τους από το πρώην Δημαρχείο Φιλίππων στις Κρηνίδες κατόπιν ενημέρωσης από την υπεύθυνη του συγκεκριμένου σημείου διανομής

γ) Οι πολίτες που κατέθεσαν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μόνοι τους, θα παραλάβουν τα προϊόντα τους από τις Κεντρικές Αποθήκες του Δήμου Καβάλας – Στρατόπεδο Κωτσάλου (πρώην Κοινωνικό Παντοπωλείο) Τρίτη 14 Μαρτίου έως Πέμπτη 16 Μαρτίου κατά τις ώρες 08:30π.μ. – 13:00μ.μ.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί την αίτησή τους καθώς επίσης και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ τόσο του αιτούντα όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2510 451495.