Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής δήμου Καβάλας 02.05.2017 (όλα τα θέματα)

Την Τρίτη 2 Μαΐου 2017, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, συνεδριάζουν τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Καβάλας.

Η ημερήσια διάταξη

Α. Εγγραφή εκτάκτων θεμάτων.
Β.
1. Περί μερικής διακοπής λειτουργίας του καταστήματος “ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ -ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ – ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ & ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ”, ιδιοκτησίας ΚΟΥΛΑΞΙΖΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ του Βασιλείου, που βρίσκεται επί της οδού Ακρίτα 1 στην Καβάλα, έως την συμμόρφωση ως προς τα απαιτούμενα από την Νομοθεσία.
2. Περί οριστικής ανάκλησης της άδειας λειτουργίας του καταστήματος “ΚΑΦΕΝΕΙΟ” με διακριτικό τίτλο «ΜΠΕΡΕΚΕΤΙ», ιδιοκτησίας ΚΡΑΣΑΔΙΚΟ ΙΚΕ, που βρίσκεται στην οδό Εθν. Μακαρίου 18, στην Καβάλα.
3. Περί ολικής αναστολής λειτουργίας της “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ”, ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ», που βρίσκεται επί της οδού Νυρεμβέργης 138, στην Καβάλα, λόγω τροποποίησης των όρων λειτουργίας της υπ’ αριθ. 6064/2015 κατεχόμενης βεβαίωσης υποβολής γνωστοποίησης.
4. Έγκριση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την αναγκαία οδική σήμανση των οδών Δοϊράνης & Ύδρας και τμήματος της οδού Ελ. Βενιζέλου (από τη συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη και μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δοϊράνης), για τις ανάγκες αποκλεισμού της κυκλοφορίας στην οδό Ομονοίας και στις κάθετες οδούς, προκειμένου να λειτουργήσει ως πεζόδρομος στο πλαίσιο διεξαγωγής εκδηλώσεων. (π.χ. Λευκή Νύχτα, Αλφαβητοπαρέλαση κ.α.).
5. Έγκριση διακοπής κυκλοφορίας πεζών επί του πεζοδρομίου της Περιμετρικής οδού στο τμήμα της από την οδό Δωδεκανήσου έως τη διασταύρωση του Σανατόριου, στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΨΗΛΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ», που υλοποιείται από την ανάδοχη κοινοπραξία ΜΕ.ΚΟΝ Α.Ε. – Θ. ΣΚΟΡΔΑΛΟΣ Α.Τ.Ε., για λογαριασμό της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας.
6. Έγκριση της υπ’ αριθ. 17590/11-4-2017 απόφασης της Δημάρχου Καβάλας. (Αλλαγή κατηγορίας του τετραγώνου Νο 39 για ταφές).
7. Γνωμοδότηση επί αίτησης παραχώρησης κατά χρήση αγροτεμαχίου, σύμφωνα με το Ν.4061/12. (Δημοτική Κοινότητα Νέας Καρβάλης)