Το «ευχαριστώ» του δήμου Καβάλας στους εθελοντές και στους χορηγούς του Let’s do it Kavala 2017

Η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής του δήμου διοργανώνει την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 19:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλα «Βασίλης Βασιλικός» τελετή βράβευσης ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά δεκάδων ανθρώπων

Ο δήμος Καβάλας αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους εθελοντές και τους χορηγούς για την ευγενή και γενναιόδωρη προσφορά τους στην εθελοντική δράση καθαρισμού, εξωραϊσμού και την αισθητική αναβάθμιση σε κάθε γωνιά του δήμου Καβάλας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής την Κυριακή, 2 Απριλίου 2017 στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης Let’s do it Greece-Let’s do it Kavala 2017.

«Σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύει η χώρα μας η οποία δυστυχώς έχει αντίκτυπο και στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι χορηγίες και ο εθελοντισμός αποτελούν μια μεγάλη ανάσα για το δήμο μας. Παράλληλα, πέρα από την ενίσχυση της δράσης, βοηθήσατε στην προσπάθειά μας για την προώθηση της ιδέας του εθελοντισμού, την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των δημοτών και την υιοθέτηση καθημερινών πρακτικών, φιλικών προς το περιβάλλον.

»Σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, για τη δική σας προσφορά και την κοινωνική ευαισθησία που δείξατε.

»Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βασίλης Βασιλικός» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, στη Τελετή Βράβευσης Χορηγών και Εθελοντών που διοργανώνει η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής και σε μια παρουσίαση των σημαντικότερων στιγμών της δράσης.

»Θα ήταν τιμή για εμάς να παραβρεθείτε για να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά», αναφέρει η πρόσκληση του δήμου Καβάλας.