Δήμητρα Τσανάκα: Χαμένος είναι μόνο ο αγώνας που δεν δίνεται!

Μήνυμα της δημάρχου Καβάλας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

«Ανοίγει η αυλαία των πανελληνίων εξετάσεων, μαθητές και γονείς δίνουν έναν από τους σημαντικότερους αγώνες στη ζωή τους. Μία πολυετής προσπάθεια φτάνει στην κορύφωσή της,  τα όνειρα και  οι φιλοδοξίες συγχέονται με την αγωνία και το άγχος και γίνονται ένα κράμα έντονων συναισθημάτων που για πολλούς μένει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη τους.

Θέλω ολόψυχα να ευχηθώ σε όλους, μαθητές και γονείς, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε αυτόν τον αγώνα. Εύχομαι στον κάθε μαθητή η προσπάθεια που ξεκινάει να τον οδηγήσει στο μονοπάτι της γνώσης και της επιστήμης και κάθε όνειρό του, μικρό ή μεγάλο, να γίνει πραγματικότητα.

Θέλω επίσης να τονίσω σε όλους τους μαθητές ότι χαμένος είναι μόνο ο αγώνας που δεν δίνεται. Με ψυχραιμία και σύνεση ας δώσει ο καθένας τη δική του μάχη και κάθε αποτέλεσμα ας είναι ευπρόσδεκτο, είτε είναι θετικό είτε αρνητικό. Γιατί πάντοτε υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία, ενώ η ζωή δεν παύει ποτέ να μας γεμίζει εκπλήξεις, ανοίγοντας μπροστά μας δρόμους και ευκαιρίες, αρκεί να έχουμε τη δύναμη να προχωράμε, να μη σταματάμε ποτέ να ελπίζουμε και να προσπαθούμε.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

Η Δήμαρχος Καβάλας
Δήμητρα Τσανάκα