Ενοχλημένος ο Σπίρτζης από τις πρωτοβουλίες του δήμου Καβάλας για τα νέα διόδια

Τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού με τη δήμαρχο Καβάλας για τη... στάση του δήμου στο θέμα-Παρέπεμψε στο ΤΑΙΠΕΔ για να βρεθεί λύση

Τηλεφώνημα από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη δέχτηκε η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, όπως αποκάλυψε η ίδια κατά τη 12η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017.

«Δημιουργήθηκε μεγάλος ντόρος από τις αντιδράσεις μας για τα διόδια, για τις οποίες ανησύχησε ο υπουργός και φανερά ενοχλημένος μου “επιτέθηκε” παίρνοντάς με τηλέφωνο και μάλιστα από τις Βρυξέλλες στις οποίες βρίσκεται», δήλωσε ο δήμαρχος Καβάλας.

Μάλιστα, όπως μετέφερε η κ. Τσανάκα, «ο υπουργός μού είπε ότι θα αργήσουν να δημοπρατηθούν τα νέα διόδια και συνεπώς θα αργήσει και το στήσιμό τους, εγώ όμως τον πληροφόρησα ότι ήδη σήμερα κιόλας έχει βγει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η δημοπράτηση των διοδίων στην Άσπρη Άμμο, ενώ συν τοις άλλοις, του είπα ότι μετά από παρέμβαση της βουλευτού Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε η χωροθέτηση των διοδίων στην περιοχή».

Παράλληλα, η κ. Τσανάκα δήλωσε ότι αμφιβάλλει «αν ήξεραν οι βουλευτές μας ή οι Περιφερειάρχες αυτά που μαθαίνουμε εμείς κάθε μέρα, ασχολούμενοι με το θέμα», ενώ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο κ. Σπίρτζης την παρέπεμψε στο ΤΑΙΠΕΔ. «Αυτή η δουλειά γίνεται. Ο ένας μας στέλνει στον άλλον», όπως σχολίασε, ενώ συνέστησε σύμπνοια για να υπάρξει μια συντονισμένη προσπάθεια, προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα των διοδίων.