«Λουκέτο» στο αμαξοστάσιο του δήμου Καβάλας από τους συμβασιούχους εργαζόμενους

Οι κινητοποιήσεις των συμβασιούχων του δήμου Καβάλας θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 με την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου 2017 οι κινητοποιήσεις των συμβασιούχων εργαζομένων στον δήμο Καβάλας, με την κατάληψη του αμαξοστασίου του δήμου στο Περιγιάλι, μια κατάληψη που θα διαρκέσει μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2017, ενώ την Πέμπτη 22 Ιουνίου έχει εξαγγελθεί από την ΠΟΕ-ΟΤΑ 24ωρη απεργία.

Θυμίζουμε ότι λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων του Τμήματος Καθαριότητας στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ δε θα πραγματοποιηθεί η αποκομιδή των απορριμμάτων, ανακυκλώσιμων υλικών,βαρέων αντικειμένων και χόρτων τις παραπάνω ημέρες.

Η υπηρεσία καλεί τους δημότες να συνεργαστούν και να μην τοποθετούν απορρίμματα εκτός κάδων προκειμένου να διασφαλισθεί η καθαριότητα και η δημόσια υγεία, διότι η υπηρεσία καθαριότητας θα λειτουργήσει μόνο με προσωπικό ασφαλείας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών (π.χ. αποκομιδή απορριμμάτων από το νοσοκομείο).