Ο Μάκης Παπαδόπουλος σηκώνει το γάντι και κατηγορεί ευθέως για διαπλοκή τον Γιάννη Χατζηκωνσταντίνου

Απέναντι στους «τσιφλικάδες» του Δημαρχείου: Οργισμένη ανάρτηση του επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας κατά του προέδρου των εργαζομένων στον δήμο Καβάλας

Στον απόηχο της συνεδρίασης της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2017 όπου σύσσωμο το Σώμα καταδίκασε το «θερμό» επεισόδιο μεταξύ του Μάκη Παπαδόπουλου και του Γιάννη Χατζηκωνσταντίνου (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ), ο επικεφαλής της παράταξης Ο Τόπος της Ζωής μας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία ιδιαίτερα «αιχμηρή» ανακοίνωση, εξαπολύοντας «βαριές» κατηγορίες κατά του προέδρου των εργαζομένων στην δήμο Καβάλας.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρεται στον κ. Χατζηκωνσταντίνου ως «τσιφλικά του Δημαρχείου» και «παράγοντα» που «λυμαίνεται προνόμια» και τον κατηγορεί ευθέως για «πελατειακά νταλαβέρια» με τη Διοίκηση του δήμου Καβάλας!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης.

Φτηνή σαπουνόπερα, γεμάτη υποκρισία

«Θέλω όλες και όλοι να ξέρετε ένα πράγμα: ήμουν, είμαι και θα είμαι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ “ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. Απέναντι σε όσους “λυμαίνονται” κάθε είδους προνόμια και συμβάσεις εποχικής απασχόλησης για προσωπικό όφελος, σε βάρος των υπολοίπων εργαζόμενων του Δήμου, αλλά και των άνεργων συμπολιτών μας.

Το έχω αποδείξει με πράξεις, “ξεσκεπάζοντας” ρουσφέτια και “νταλαβέρια” της Δημοτικής Αρχής και αναλαμβάνοντας το αντίστοιχο κόστος σε προσωπικές επιθέσεις. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ.

ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Η αντιπαράθεσή μου με τον κύριο Χατζηκωνσταντίνου, Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στον Δήμο Καβάλας, δεν ήταν σε καμία περίπτωση προσωπική. ΗΤΑΝ ΒΑΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Και Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, και Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών ως προσωπική επιλογή της Δημάρχου, και “τακτοποίηση” συγγενικών προσώπων σε θέσεις συμβασιούχων στον Δήμο, και συμπεριφορά “παράγοντα” απέναντι σε εργαζόμενους, και “αφ΄ υψηλού υποδείξεις” με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε παράταξη της αντιπολίτευσης. Πάει πολύ!

Η Δήμαρχος Καβάλας και ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων στον Δήμο μας, αντί να μιλούν με θρασύτητα και προκλητική υποκρισία, οφείλουν να απολογηθούν για τα μεταξύ τους “πελατειακά νταλαβέρια” στις οικογένειες των συμπολιτών μας που δεν έχουν κανένα εισόδημα και κανένα μέλος τους που να εργάζεται.

Τα υπόλοιπα είναι φτηνή σαπουνόπερα, γεμάτη υποκρισία».