Για «εξυπηρετήσεις ημετέρων» κατηγορεί τη διοίκηση του δήμου Καβάλας ο Μάκης Παπαδόπουλος

Η δημοτική παράταξη του κ. Παπαδόπουλου κάνει λόγο για «παιχνίδια εξυπηρετήσεων» που ευνοούν τις «πελατειακές σχέσεις» με τη διοίκηση του δήμου με αφορμή την επιστροφή 8 συμβασιούχων στην Καθαριότητα

Για ομολογία «ενοχής» της δημάρχου κάνει λόγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Ο Τόπος της Ζωής μας Μάκης Παπαδόπουλος, με αφορμή την επιστροφή 8 συμβασιούχων στην Καθαριότητα του δήμου.

Με ανακοίνωσή της η παράταξη καταγγέλλει ότι η δήμαρχος Καβάλας προσπαθούσε να «θολώσει τα νερά και να πείσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες ότι εκείνη δε γνωρίζει τίποτα για μετακινήσεις συμβασιούχων από το Τμήμα Καθαριότητας σε άλλες θέσεις», ενώ μιλάει ανοιχτά για «παιχνίδια εξυπηρετήσεων» που ευνοούν τις «πελατειακές σχέσεις».

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης

Η επιστροφή 8 συμβασιούχων εργαζόμενων στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου μας, στο οποίο είχαν προσληφθεί και μετά τοποθετήθηκαν σε άλλες θέσεις με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, αποτελεί μία ξεκάθαρη ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ» από την ίδια τη Δήμαρχο Καβάλας.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες, η Δήμαρχος Καβάλας προσπαθούσε να «θολώσει τα νερά» και να πείσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες ότι εκείνη δεν γνωρίζει τίποτα για μετακινήσεις συμβασιούχων από το Τμήμα Καθαριότητας σε άλλες θέσεις και ότι τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν στον Δήμο μας. Μέχρι στιγμής, κανένα στέλεχος της διοίκησης του Δήμου δεν έχει απαντήσει ξεκάθαρα πόσοι είναι και τι απέγιναν οι αποσπασμένοι συμβασιούχοι που προσλήφθηκαν με θέση στο Τμήμα Καθαριότητας αλλά βρέθηκαν (ως δια… μαγείας;) σε άλλες, «ευνοϊκότερες» θέσεις. Ωστόσο, τη Δευτέρα το πρωί πληροφορηθήκαμε ότι ανακάλεσε μετακινήσεις 8 συμβασιούχων της καθαριότητας σε άλλες υπηρεσίες. Ποιον κοροϊδεύει αλήθεια;

Σε κάθε περίπτωση, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ» ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΣΚΗΣΑΝ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, παρά τις προσωπικές επιθέσεις, τις προσβολές και τις προβοκάτσιες που εξαπολύθηκαν εναντίον μας.

ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ «ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ» ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΑ.

ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ