Βαγγέλης Παππάς: Λέμε τους γύφτους, ρομά και τους πούστηδες, gay και έγινε η Ελλάδα… μπουρδέλο! (ηχητικό)

Ο επικεφαλής της ΚΑΠ καλεί τη Δημοτική Αρχή να απομακρύνει από την πλατεία Ελευθερίας τους αθίγγανους «για να ξεβρομίσει η περιοχή» - Ακούστε όλη τη συνέντευξη

ΗΚαβάλα είναι μια πολιτισμένη πόλη και όχι ένα «γυφτο-τσαντίρι», δηλώνει ο Βαγγέλης Παππάς, ο οποίος με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, μια μέρα μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε με τίτλο «Κεντρική πλατεία, η γειτονιά των Ρομά» (διαβάστε την εδώ), καλεί τη Δημοτική Αρχή να απομακρύνει από την πλατεία Ελευθερίας τους αθίγγανους που συχνάζουν εκεί «για να ξεβρομίσει η περιοχή».

Ο επικεφαλής της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης μίλησε το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουλίου 2017 στο ALPHA Radio 88.6 και τον δημοσιογράφο Βασίλη Ιωάννου για το θέμα της πλατείας, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά ότι η ανάπλαση που έχει εξαγγελθεί από τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί και να ξοδευτούν για τον λόγο αυτό χρήματα εάν πρώτα δεν «καθαρίσει».

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του κ. Παππά, σε ένα κρεσέντο της συνέντευξης, κατά την οποία ο δημοτικός σύμβουλος είπε ότι «με το να λέμε τους γύφτους, ρομά και τους πούστηδες, gay, έγινε η Ελλάδα μπουρδέλο»!

Ακούστε το επίμαχο κομμάτι εδώ:

 

Ο κ. Παππάς πρότεινε την τοποθέτηση στην πλατεία Ελευθερίας σε μόνιμη βάση είτε ενός Δημοτικού Αστυνομικού είτε ενός φύλακα, τονίζοντας ότι «φτάνουν τα λόγια, χρειάζονται πράξεις» για να διασφαλιστεί ο τουριστικός χαρακτήρας της Καβάλας, η οποία -θα πρέπει όλοι να το καταλάβουν, είπε- είναι μια πολιτισμένη πόλη και όχι ένα… «γυφτο-τσαντίρι».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη Παππά εδώ: