Το «ευχαριστώ» της δημάρχου Καβάλας στην ΠΝΟΗ για την προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η Δήμητρα Τσανάκα χαρακτηρίζει τον Σύλλογο ως έναν από τους σημαντικότερους υποστηρικτές της κοινωνικής δομής του δήμου που αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του

Το «ευχαριστώ» εκ μέρους όλων των δημοτών απευθύνει η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα προς τον Σύλλογο ΠΝΟΗ για το Παιδί και την Οικογένεια για την προσφορά 1.742 κιλών σε τρόφιμα και είδη γενικού καθαρισμού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καβάλας (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ), ενώ ευελπιστεί να συνεχιστεί η έμπρακτη στήριξη του Συλλόγου προς τη σημαντική κοινωνική δομή του δήμου.

Η ευχαριστήρια επιστολή της δημάρχου Καβάλας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Σύλλογο ΠΝΟΗ για το Παιδί και την Οικογένεια, για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά των 1.742 κιλών σε τρόφιμα και είδη γενικού καθαρισμού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Καβάλα και τις Κρηνίδες του Δήμου Καβάλας, αποτελεί πηγή ανακούφισης για τους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας και κάθε προσφορά είναι πολύτιμη. Ας μην ξεχνάμε ότι, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η συνεργασία και το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης αποδεικνύονται οι καλύτεροι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των  προκλήσεων που καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Εξάλλου, ο Σύλλογος ΠΝΟΗ για το Παιδί και την Οικογένεια, υπήρξε ένας από τους πολυτιμότερους υποστηρικτές της σημαντικής αυτής κοινωνικής δομής, μέσα από το πρόγραμμα Στηρίζω και όπως αποδεικνύεται στην πράξη, θα συνεχίσει να είναι. Για τους λόγους αυτούς, ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο και όλα τα μέλη της ΠΝΟΗΣ και τους ευχόμαστε κάθε ευκολία στο κοινωνικό έργο που προσφέρουν εδώ και τόσα χρόνια μέσα από τη δομή τους, στην κοινωνία της Καβάλας.