Συνάντηση μελών του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ με τη δήμαρχο Καβάλας

Η Δήμητρα Τσανάκα ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για τα προβλήματα των εργαζομένων και της Δημοτικής Επιχείρησης-Ευχαριστίες προς τον Γιώργο Γραμμένο για τη συμβολή του ώστε να γίνει η συνάντηση

Τριμελής επιτροπή του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Καβάλας (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γενικός γραμματέας) συναντήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 5 Αυγούστου 2017 με τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα παρουσία και ενός δημοτικού συμβούλου της διοίκησης.

Στη συνάντηση η επιτροπή του Σωματείου ενημέρωσε τη δήμαρχο για όλα τα φλέγοντα θέματα που υφίστανται αυτήν την στιγμή στην ΔΕΥΑΚ.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 ξανασυνεδρίασε το ΔΣ των εργαζομένων και αφού ενημερώθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη, αποφάσισε ομόφωνα να καλέσει τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβούλιο σε συνάντηση μαζί τους ώστε να ενημερωθούν σχετικά.

Επίσης, το ΔΣ των εργαζομένων ευχαριστεί το μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Γραμμένο για τη συμβολή του ώστε να πραγματοποιηθεί η προαναφερθείσα συνάντηση με τη δήμαρχο.