ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και Σκλαβενίτης στο πλευρό των απολυμένων της ΒΦΛ

Δωροεπιταγές συνολικού ύψους 10.000 ευρώ δόθηκαν δια χειρός Αναστασίας Ιωσηφίδου στις οικογένειες των απολυμένων, ποσό που προήλθε από το All Star Game του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ

Μια έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης προς τους απολυμένους της ΒΦΛ «ρευστοποιήθηκε» το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Αυγούστου 2017 στο γραφείο της προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασίας Ιωσηφίδου, η οποία παρέδωσε στους απολυμένους δωροεπιταγές ύψους 7.000 ευρώ, ποσό που είχε συγκεντρωθεί στο πλαίσιο του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος και του αγώνα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του All Star Game 2017, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των απολυμένων της ΒΦΛ, στον οποίο έλαβαν μέρος οι καλύτεροι παίκτες των δύο Ομίλων.

Για την υλοποίηση του σκοπού του All Star Game 2017 εκδόθηκαν 10.000 εισιτήρια-λαχνοί του ενός ευρώ, ενώ 140 επιχειρήσεις και φορείς του Νομού ενίσχυσαν την προσπάθεια, προσφέροντας τα δώρα που κέρδισαν οι λαχνοί.

Παράλληλα, βγήκαν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, μέσω του λογαριασμού του Εργασιακού Πρωταθλήματος στο Facebook, φανέλες σημαντικών αθλητών του μπάσκετ, όπως του Νίκου Γκάλη, του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Μπάνε Πρέλεβιτς, του Ματ Λοτζέσκι και του Βασίλη Σπανούλη, υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους παίκτες.

Η κ. Ιωσηφίδου παρέδωσε 123 διατακτικές των 50 ευρώ στους εκπροσώπους των απολυμένων Φώτη Μαυρουδάκη, Χαράλαμπο Κυριακίδη και Θόδωρο Τρακάκη, ενώ η εταιρία σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη έδωσε άλλες 123 διατακτικές των 30 ευρώ, ήτοι περίπου 3.000 ευρώ.

«Στηρίζουμε ως ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και ως δήμος Καβάλας τις οικογένειες των απολυμένων και τον δύσκολο αγώνα επιβίωσης τον οποίο κάνουν και σ’ αυτό το πλαίσιο, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τόσο την εταιρία Σκλαβενίτη όσο και την Οργανωτική Επιτροπή του All Star Game και τον υπεύθυνο της διεύθυνσης Αθλητισμού της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Θανάση Παπανικολάου», δήλωσε η κ. Ιωσηφίδου.

Από την πλευρά του ο κ. Μαυρουδάκης ευχαρίστησε με τη σειρά του τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, τον Σκλαβενίτη και ιδιαίτερα όλη την κοινωνία της Καβάλας και τους επαγγελματίες «που μας στήριξαν, αποδεικνύοντας ότι δε χάσαμε ως κοινωνία τα κοινωνικά μας αντανακλαστικά, ενώ ο απλός κόσμος μάς δίνει θάρρος να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τη δικαίωσή μας απέναντι στις αυθαιρεσίες του κ. Λαυρεντιάδη».