Ορίστηκε Γενικός Διευθυντής στη ΔΕΥΑ Καβάλας

Υπηρεσιακός παράγοντας και όχι πολιτικό πρόσωπο αναλαμβάνει καθήκοντα άμεσα μετά την απόφαση του ΔΣ της Επιχείρησης - Δηλώσεις Ξανθόπουλου

ΗΔημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Καβάλας απέκτησε Γενικό Διευθυντή. Τη σχετική απόφαση έλαβε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης που συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Αυγούστου 2017, ανοίγοντας μία νέα «σελίδα» στη λειτουργία της ΔΕΥΑΚ.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής είναι ο Κώστας Τσακίρης (πολιτικός μηχανικός), υπηρεσιακός παράγοντας της Επιχείρησης με μεγάλη εμπειρία, αφού εργάζεται στη ΔΕΥΑΚ από το… 1985!

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Νίκος Ξανθόπουλος δήλωσε σχετικά στο KAVALA POST: «Η νυν διοίκηση της ΔΕΥΑΚ έχει κρίνει εδώ και καιρό ότι υπάρχει ανάγκη ορισμού ενός Γενικού Διευθυντή. Γι’ αυτό και τον Ιανουάριο του 2017 αναπροσαρμόσαμε το Οργανόγραμμα της Επιχείρησης εισάγοντας τη σχετική πρόβλεψη. Καμία διοίκηση πριν από εμάς δεν είχε μεριμνήσει γι’ αυτό!

»Ήταν επίσης επιλογή μας να μην τοποθετηθεί στη νευραλγική θέση του Γενικού Διευθυντή κάποιο πολιτικό πρόσωπο, αλλά ένας υπηρεσιακός παράγοντας με εμπειρία ο οποίος θα είναι σε θέση άμεσα να αναλάβει τα καθήκοντά του. Η ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ δείχνει την απόλυτη εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει η Διοίκηση το πρόσωπο του κ. Τσακίρη. Του εύχομαι Καλή Επιτυχία στο έργο του».