Ο δήμος Καβάλας «βάζει» δωρεάν λεωφορεία για Θεσσαλονίκη για τη χειροτονία Στεφάνου

Δήμητρα Τσανάκα: «Άξιος ο νέος Μητροπολίτης μας»!

Από το Γραφείο Τύπου του δήμου Καβάλας δόθηκε στη δημοσιότητα μήνυμα της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπέλως & Θάσου κ. Στεφάνου.

Άξιος ο νέος μητροπολίτης μας!

«Μετά την εκδημία του μακαριστού μητροπολίτου μας Προκόπιου, η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος εξέλεξε σήμερα το μεσημέρι ως Ποιμένα της τοπικής μας εκκλησίας τον πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη κ. Στέφανο Τόλιο. Ως δήμαρχος Καβάλας εύχομαι εκ βάθους καρδίας και εκ μέρους του Καβαλιώτικου λαού να είναι γερός και δυνατός. Ο Θεός να του χαρίζει υγεία και μακροημέρευση για να συνεχίσει το πνευματικό και κοινωνικό έργο του αείμνηστου μητροπολίτη μας.




Η τοπική κοινωνία περιμένει ανυπόμονα τον νέο της ποιμενάρχη.

ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑΣΟΥ ΥΠΕΡΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ».

Δωρεάν μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη για τη χειροτονία του νέου Μητροπολίτη

Μετά από συνεννόηση του Δήμου Καβάλας με την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, θα διατεθούν λεωφορεία από το υπεραστικό ΚΤΕΛ για τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση όσων το επιθυμούν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν από κοντά τη χειροτονία του νέου μητροπολίτη, που θα γίνει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 6.30 το πρωί από το χώρο του Δημοτικού Κήπου (Σημαίες).  Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη χειροτονία θα πρέπει να βρίσκονται την παραπάνω ώρα στο προκαθορισμένο σημείο.