«Αυτοψία» Μάκη Παπαδόπουλου στο Κολυμβητήριο και στο Κλειστό των Ποταμουδίων [φωτογραφίες]

Για «εικόνες ντροπής» στις αθλητικές εγκαταστάσεις κάνει λόγο ο Τόπος της Ζωής μας-Δριμεία κριτική στον Γιώργο Φιλόσογλου τον οποίο η δημοτική παράταξη χαρακτηρίζει... «πρωταθλητή» των προσωπικών φωτογραφιών και των selfies

Για «εικόνες ντροπής σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου» κάνει λόγο η παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Ο Τόπος της Ζωής μας και ο επικεφαλής της Μάκης Παπαδόπουλος, κάνοντας, μάλιστα, «αυτοψία» στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ποταμουδίων και στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Καβάλας.

Η παράταξη εξαπολύσει προσωπική επίθεση προς τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού του δήμου Καβάλας Γιώργο Φιλόσογλου, χαρακτηρίζοντάς τον ως «πρωταθλητή των προσωπικών φωτογραφιών και των selfies» και… καταλογίζοντάς του «υψηλές επιδόσεις στο να κάνει δημόσιες σχέσεις με όσους προσφέρουν ψήφους, ενώ αδιαφορεί για όσους δεν προσφέρουν ψήφους, κάνοντας διακρίσεις».

Ο κ. Παπαδόπουλος επαναφέρει και το θέμα του λειτουργικού κόστους του Κολυμβητηρίου, λέγοντας ότι «με το 1.750.000 ευρώ περίπου που έχουμε ξοδέψει σε 3 χρόνια, θα είχαμε φτιάξει 3 καινούρια προπονητήρια».

Η ανακοίνωση της παράταξης και οι φωτογραφίες από την «αυτοψία» στους δύο αθλητικού χώρους

Τις προηγούμενες ημέρες κάναμε «αυτοψία» σε δύο αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, στο κτίριο του Κλειστού Κολυμβητηρίου και στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ποταμουδίων, για να δούμε από κοντά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τι βρήκαμε: δάπεδα-«τσουλήθρες» πλημμυρισμένα από τη βροχή και επικίνδυνα για ενήλικες και παιδιά, αποδυτήρια με «σκασμένους» τοίχους από την υγρασία και μούχλα, εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους με ριγμένους σοβάδες και μπαλώματα-κακοτεχνίες, «φαγωμένους» τοίχους με σκουριασμένα τα εσωτερικά σίδερα, ξηλωμένα πλακάκια, σκουριασμένα κάγκελα σε χώρους όπου κινούνται ενήλικες και παιδιά, σκελετούς από παγκάκια με ξηλωμένα τα ξύλα, πεσμένους σοβάδες και άλλα.

Αυτές είναι ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ για έναν Δήμο που δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό!

Το ότι η κατάσταση των χώρων αυτών ήταν ακόμη χειρότερη στο παρελθόν δεν είναι δικαιολογία για να τους αφήνουμε ασυντήρητους. Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε αποδεικνύουν τα όσα υποστηρίζουμε.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιώργος Φιλόσογλου έχει αναδειχθεί εδώ και 3 χρόνια σε «πρωταθλητή» των προσωπικών φωτογραφιών και των selfies και έχει επιδείξει «υψηλές επιδόσεις» στο να κάνει δημόσιες σχέσεις με όσους προσφέρουν ψήφους και να αδιαφορεί για όσους δεν προσφέρουν ψήφους, κάνοντας διακρίσεις.

Τα έχουμε πει αυτά και στο Δημοτικό Συμβούλιο με πολύ συγκεκριμένες αναφορές σε συλλόγους που τους συμπεριφέρεται σαν β’ κατηγορίας. Οφείλει ωστόσο να επικεντρωθεί στα απλά και καθημερινά προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων, που δυστυχώς δεν προσφέρουν τη «λάμψη» των φωτογραφιών…

Θέλουμε να βλέπουμε έργα να γίνονται με σωστό σχεδιασμό και τάξη, στην ώρα τους, με βάση έναν ρεαλιστικό προγραμματισμό. Εδώ και 3 χρόνια, δεν τα βλέπουμε!

Πολύ φοβόμαστε ότι, επειδή πλησιάζει το τέλος της θητείας της διοίκησης Τσανάκα, «θα τρομάξουμε» πάλι από τις «τσαπατσουλιές» που θα γίνονται την τελευταία στιγμή από το «άγχος» της επανεκλογής, για να παραπλανηθούν οι δημότες.

Ασχοληθείτε με τα καθημερινά προβλήματα, με οργάνωση, σχέδιο και σωστή σειρά!

Κάντε καλύτερη διαχείριση και ρίξτε χρήματα στη ποιότητα ζωής των δημοτών μας!

ΥΣ: Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το οποίο η Δήμαρχος Καβάλας και ο κ. Φιλόσογλου δεν θέλουν να ασχοληθούν εδώ και 3 χρόνια είναι το λειτουργικό κόστος του Κλειστού Κολυμβητηρίου. Ο Δήμος Καβάλας δαπανά 584.000 ευρώ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για τη λειτουργία του (ίσως και περισσότερα), χωρίς να «ιδρώνει το αυτί» τους για το τεράστιο αυτό κόστος! Με το 1.750.000 ευρώ περίπου που έχουμε ξοδέψει σε 3 χρόνια, θα είχαμε φτιάξει 3 καινούρια προπονητήρια! Το αντιλαμβάνονται αυτό; Θα φέρουν ποτέ ένα σχέδιο για τη μείωση του κόστους αυτού;

Φωτογραφίες από το Κλειστό Γυμναστήριο των Ποταμουδίων

Φωτογραφίες από το Κλειστό Κολυμβητήριο Καβάλας