Black Friday… στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό και στις εκδηλώσεις στην Καβάλα

Με φειδώ κινείται η διοίκηση του δήμου αναφορικά με τις δράσεις των Χριστουγέννων-Το βάρος θα πέσει σε ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, ΔΩΚ και Συλλόγους-Τι ποσά θα ξοδευτούν για διάκοσμο και εκδηλώσεις

Με φειδώ κινείται ο δήμος Καβάλας σχετικά με τον στολισμό της πόλης και τις εκδηλώσεις ενόψει Χριστουγέννων.

Το μεγαλύτερο βάρος των εκδηλώσεων θα το επωμιστεί η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, ο δήμος Καβάλας και το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, καθώς και Σύλλογοι της πόλης, με επίκεντρο την πλατεία Ελευθερίας και τον Δημοτικό Κήπο, ενώ και ο στολισμός θα είναι ίδιος με το 2016.

Το πλάνο περιλαμβάνει τα γνωστά σπιτάκια στην κεντρική πλατεία, χορούς και ανοιχτά εργαστήρια και τη συναυλία των Σταρόβα-Μαχαιρίτσα, ενώ ούτε φέτος θα υπάρξει το γνωστό παγοδρόμιο.

Όσον αφορά τον προϋπολογισμό, θα δοθούν 105.000 ευρώ για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και 8.000 ευρώ για τη συντήρηση του υφιστάμενου Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου.

Όπως σημείωσε η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα κατά τη συζήτηση για την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του δήμου για το 2017 κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας το βράδυ της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου 2017, ο δήμος Καβάλας δε θα ξοδέψει αλόγιστα χρήματα για τις εκδηλώσεις, οι οποίες θα είναι ούτως ή άλλως πολλές και για όλες τις ηλικίες, με επίκεντρο κυρίως τα παιδιά.

Παρεμπιπτόντως, ο δήμος Σερρών θα διαθέσει φέτος 18.000 ευρώ μόνο για την αγορά λαμπιονιών.