ΑΣΤΕΡΑΣ Καβάλας: Όλα καλά με το γυμναστήριο του 3ου Λυκείου. Άμεση ήταν η παρέμβαση του δήμου [βίντεο]

Ευχαριστήριο της ομάδας μπάσκετ μετά τη δημοσιοποίηση της «πλημμυρισμένης» αίθουσας όπου προπονούνται οι αθλητές της

Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου 2017, εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης, ο ΑΣΤΕΡΑΣ Καβάλας μετέδωσε «ζωντανά» εικόνα από το κλειστό γυμναστήριο του 3ου Λυκείου με τα νέρα να «μπαίνουν» από τα παράθυρα και να «πλημμυρίζουν» τον χώρο. Τα βίντεο που ανέβασε ο Σύλλογος και τα οποία δημοσίευσε και το KAVALA POST (διαβάστε σχετικά εδώ) προκάλεσαν αίσθηση, πλήθος αρνητικών σχολίων από πολλούς χρήστες αλλά και την αντίδραση του επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας Μάκη Παπαδόπουλου (διαβάστε τη δήλωσή του εδώ).

Το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2017 ο ΑΣΤΕΡΑΣ εξέδωσε δελτίο Τύπου ευχαριστώντας τον δήμο Καβάλας, και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χάρη Τριανταφυλλίδη και τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Μάκη Χαραλαμπίδη για την άμεση παρέμβαση και λύση στο πρόβλημα που ανέκυψε μετά τη νεροποντή.

Επιπρόσθετα, ο Σύλλογος ανέβασε και ένα σύντομο βίντεο από τα φιλικά παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν την επόμενη μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα στον χώρο: