«Πληρωμένη» ανταπάντηση Μάκη Παπαδόπουλου στον Γιώργο Φιλόσογλου για το πλημμυρισμένο γυμναστήριο του 3ου Λυκείου Καβάλας

Ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας καλεί τον αρμόδιο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Αντιδήμαρχο να σταματήσει να κάνει τον... «Κινέζο»!

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 το KAVALA POST δημοσίευσε δύο βίντεο που ανέβασε στο facebook η ομάδα μπάσκετ του ΑΣΤΕΡΑ Καβάλας και τα οποία έδειχναν σε… «ζωντανή» σύνδεση το κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γενικού Λυκείου Καβάλας να πλημμυρίζει από τα νερά της βροχής που «έμπαιναν» από τα παράθυρα (δείτε τα βίντεο εδώ).

Με δήλωσή του στο site μας τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, ο Μάκης Παπαδόπουλος επέρριψε ευθύνες στον Αντιδήμαρχο Επικοινωνίας, Αθλητισμού και Παιδείας Γιώργο Φιλόσογλου, κατηγορώντας τον ότι εδώ και 4 χρόνια ασχολείται μόνο με την προσωπική του προβολή και αδιαφορεί επί της ουσίας για την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων (διαβάστε τη δήλωση εδώ).




Την ίδια μέρα, ο κ. Φιλόσογλου απάντησε στον κ. Παπαδόπουλο κάνοντας λόγο για «μικτή ευθύνη» για το πλημμυρισμένο γυμναστήριο, επικαλούμενος τόσο την έλλειψη προσωπικού όσο και την «κακή» κατάσταση πολλών αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ διαβεβαίωσε ότι μετά την άμεση παρέμβαση των συνεργείων του δήμου Καβάλας (για την οποία ο ΑΣΤΕΡΑΣ Καβάλας, άλλωστε, εξέδωσε και ευχαριστήριο-διαβάστε το εδώ) ουδεμία μόνιμη ζημιά δεν σημειώθηκε στο κλειστό του 3ου Λυκείου (οι δηλώσεις Φιλόσογλου εδώ).

Σήμερα, ο Μάκης Παπαδόπουλος εμμένει στο ζήτημα και με νέα του δήλωση στο KAVALA POST εγκαλεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τα όσα δεν φρόντισε να κάνει έτσι ώστε να προληφθεί η πλημμύρα του περασμένου Σαββάτου. Μάλιστα, ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας «βλέπει» πίσω από τις δηλώσεις Φιλόσογλου την «αγαπημένη συνήθεια» της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα να… φορτώνει τις αντικειμενικές ευθύνες της σε… άλλους!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανταπάντησης Παπαδόπουλου στη δήλωση Φιλόσογλου.

Ο κ. Φιλόσογλου, αν και δεν πήγε στην Κίνα, παριστάνει τον… “Κινέζο”!

«Δυστυχώς για τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας κ. Γιώργο Φιλόσογλου, η πραγματικότητα ήρθε πολύ γρήγορα να επιβεβαιώσει (δυστυχώς…) τις καταγγελίες που κάναμε πριν από λίγες ημέρες: ότι εδώ και 4 χρόνια, η Δήμαρχος και ο κύριος Φιλόσογλου αδιαφόρησαν για τη σωστή συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού είναι πίσω από κάθε απόφαση του Δήμου που αφορά αθλητική εκδήλωση ή χρήση αθλητικού χώρου και σχολικού γυμναστηρίου. Ας μην παριστάνει λοιπόν τον “ανεύθυνο παράγοντα” και ας μην “κρύβεται” πίσω από τα άλλα στελέχη της διοίκησης. Αν και δεν πήγε στην Κίνα, ας μην παριστάνει τον… “Κινέζο”…

Η Δημοτική Αρχή είναι ενήμερη για τα τεχνικά προβλήματα των σχολείων από το καλοκαίρι. Μήπως τα βουλωμένα λούκια είναι ανάμεσα στα “υπερβολικά” και “παράλογα” αιτήματα των διευθυντών για συντηρήσεις στα σχολεία που ειρωνεύτηκε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δήμαρχος; Γι’ αυτό δεν τα καθάρισε;

Ας μην προσπαθεί ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού να ρίξει ευθύνες στον διευθυντή του σχολείου, μιλώντας για “μικτές ευθύνες”. Ας μην υιοθετεί την “αγαπημένη” συνήθεια της Δημάρχου να φορτώνει τις δικές της ευθύνες σε άλλους, ακόμη και σε συνεργάτες της!

Ούτε να “πανηγυρίζει” επειδή ο Δήμος καθάρισε ένα σχολικό γυμναστήριο που πλημμύρισε εξαιτίας της αδιαφορίας και της ανικανότητας της διοίκησης!

Ας πάψει επιτέλους η Δημοτική Αρχή να “πανηγυρίζει” για τα αυτονόητα»!