Μάκης Παπαδόπουλος: Είναι κατάντια μια δήμαρχος να συμπεριφέρεται σαν κοινός συκοφάντης

Ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας απαντάει στη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα στα περί συνάντησής του με εκπροσώπους της διοίκησης της εταιρείας του αγωγού ΤΑΡ

Σκληρή απάντηση δίνει ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Ο Τόπος της Ζωής μας Μάκης Παπαδόπουλος στη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, στα περί συνάντησής του με εκπροσώπους της διοίκησης της Κοινοπραξίας TAP, κάνοντας για ψεύδη και συκοφαντίες, ενώ σχολιάζει δηκτικά ότι «μυστικές συναντήσεις και χορηγίες είναι πρακτικές της κυρίας Δήμητρας Τσανάκα, γιατί εμείς ό,τι κάνουμε, το κάνουμε δημόσια».

Διαβάστε την ανακοίνωση-απάντηση του Μάκη Παπαδόπουλου προς τη δήμαρχο Καβάλας.

Καταγγέλλω και διαψεύδω τα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ της Δημάρχου Καβάλας κυρίας Δήμητρας Τσανάκα για υποτιθέμενη συνάντησή μου με εκπροσώπους της διοίκησης της εταιρείας του αγωγού ΤΑΡ.

Εμείς ως παράταξη ό,τι κάνουμε, το κάνουμε δημόσια, μπροστά στους πολίτες, στους αγρότες και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μυστικές συναντήσεις και χορηγίες είναι πρακτικές της κυρίας Δήμητρας Τσανάκα. Ας μην προσπαθεί να μας φορτώσει τις δικές της «αμαρτίες», ρίχνοντας «λάσπη».

Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε πανικό και απελπισία.

Επιτέλους, ας καταλάβει ότι είναι κατάντια μία Δήμαρχος να συμπεριφέρεται σαν κοινός συκοφάντης.