Μάκης Παπαδόπουλος: Με τον Προϋπολογισμό του δήμου η δήμαρχος Καβάλας τερματίζει… τη θητεία της

Ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας κατηγορεί τη διοίκηση Τσανάκα ότι έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους όλα τα μεγάλα προβλήματα της Καβάλας και δηλώνει με βεβαιότητα ότι ήδη προδιαγράφεται η εκλογική ήττα της δημάρχου

Λίγες μέρες πριν από τη συζήτηση και τη ψήφιση του Προϋπολογισμού του δήμου Καβάλας, ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Ο Τόπος της Ζωής μας Μάκης Παπαδόπουλος, επικαλούμενος μια δήλωση της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα περί λιτού προϋπολογισμού, σχολιάζει ότι η δήμαρχος «σηκώνει τα χέρια ψηλά, σα να τερματίζει ουσιαστικά τη θητεία της», ενώ παραθέτει για άλλη μια φορά τα σημαντικότερα «αιτήματα» της Καβάλας, λέγοντας ότι η διοίκηση Τσανάκα «τα εγκατέλειψε όλα στην τύχη τους και χάνονται το ένα μετά το άλλο».

Διαβάστε την ανακοίνωση του επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας.

«Μην περιμένετε να δείτε έργα, ελάχιστα πράγματα θα κάνουμε» δήλωσε η Δήμαρχος Καβάλας πριν από μερικές ημέρες. Και μάλιστα τεχνικά έργα από τον προϋπολογισμό του Δήμου, δηλαδή έργα καθημερινότητας και ποιότητας ζωής των δημοτών!

Είναι φανερό ότι η Δήμητρα Τσανάκα προετοιμάζει τους δημότες για να αποδεχτούν και να συμβιβαστούν με την αποτυχία της ως Δημάρχου.

Οι δημότες όμως κουράστηκαν πια να ακούν την κυρία Δήμητρα Τσανάκα να κατηγορεί τους άλλους για τις δικές της ανεπάρκειες και να λέει τόσα πολλά ψέματα.

Οι δημότες είναι εξοργισμένοι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους: κάδοι ξεχειλισμένοι από σκουπίδια, «δάση» από χόρτα στις γειτονιές, πάρκα εγκαταλειμμένα, λάμπες χαλασμένες, δρόμοι χωρίς φωτισμό, χαλασμένοι και γεμάτοι με λακκούβες, κυκλοφοριακό «κομφούζιο», αδέσποτα ζώα ανεξέλεγκτα και χωρίς φροντίδα, φουσκωμένοι λογαριασμοί νερού και βλάβες που φτιάχνονται μετά από 2 χρόνια, πρόστιμα, ρουσφέτια, κοινωνικά αδύναμοι συμπολίτες μας εγκαταλειμμένοι, χωριά εγκαταλειμμένα, και πολλά άλλα.

Οι δημότες ξέρουν πια ότι ως Δήμος Καβάλας «τρώμε» τη μία «πόρτα» μετά την άλλη, γιατί η Δήμαρχος δεν έχει φτιάξει καμία πρόταση-σχέδιο για το πώς θα αξιοποιήσουμε όσα διεκδικούμε από άλλους φορείς του Δημοσίου. Ούτε θα φτιάξει. Τα εγκατέλειψε όλα στην τύχη τους και «χάνονται» το ένα μετά το άλλο: Ακτή Καλαμίτσας, Περιμετρική οδός, στρατόπεδο Ασημακόπουλου, Κάτω Νοσοκομείο, παλιό Πρωτοδικείο, χερσαία ζώνη κεντρικού λιμένα και Τελωνείο, Καρνάγιο, καπναποθήκες, Διόνυσος κ.ά.

Όπως και να έχει, με αυτή τη δήλωση η κυρία Δήμητρα Τσανάκα ομολογεί την παταγώδη αποτυχία της και «σηκώνει τα χέρια ψηλά», σα να τερματίζει ουσιαστικά τη θητεία της… 

Οι δημότες δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα από τη διοίκησή της.

Όλο και περισσότεροι πλέον περιμένουν να τελειώσει αυτή η ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ…