Οι ευχαριστίες του δήμου Καβάλας προς την Action Team και τους Γιατρούς του Κόσμου για το «Δέντρο από Γάλα»

Η αντιδήμαρχος Μαρία Φραντζεσκάκη σχολιάζει ότι η δράση αποτελεί φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης για όλους και διαβεβαιώνει ότι ο δήμος Καβάλας θα παραμείνει αρωγός και συνοδοιπόρος σε ανάλογες δράσεις

Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της εκφράζει εκ μέρους του δήμου Καβάλας και της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα η αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας Μαρία Φραντζεσκάκη προς την Action Team και το παράρτημα Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου για την πρωτοβουλία τους να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο μέσω της δράσης «Δέντρο από Γάλα».

Η κ. Φραντζεσκάκη τονίζει ότι τα σχεδόν 1.000 γάλατα που συγκεντρώθηκαν, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα ενεργής αλληλεγγύης για όλους και διαβεβαιώνει ότι ο δήμος Καβάλας θα παραμείνει αρωγός και συνοδοιπόρος στις δράσεις τους.

Διαβάστε το ευχαριστήριο του δήμου Καβάλας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους της Δημάρχου Καβάλας κ. Δήμητρας Τσανάκα και των μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας, την Action Team και τους Γιατρούς του Κόσμου (Παράρτημα Καβάλας) για την εξαιρετική πρωτοβουλία «Δέντρο από Γάλα», η οποία είχε ως αποτέλεσμα να συλλεχθούν 1.000 σχεδόν γάλατα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τόσο η Action Team όσο και οι Γιατροί του Κόσμου (Παράρτημα Καβάλας), δείχνουν ενεργά την κοινωνική τους ευαισθησία, αποτελώντας για όλους μας φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Action Team και των Γιατρών του Κόσμου (Παράρτημα Καβάλας), συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία ενός πραγματικά μεγάλου «Δέντρου από Γάλα».

Κλείνοντας θα ήθελα να διαβεβαιώσω τα μέλη της Action Team όσο και τους Γιατρούς του Κόσμου (Παράρτημα Καβάλας) ότι ο Δήμος Καβάλας παραμένει αρωγός και συνοδοιπόρος στις δράσεις τους και να τους ευχηθώ Καλή Νέα Δημιουργική Χρονιά γεμάτη υγεία και χαρά.