ΔΕΥΑΚ: Διευθέτηση υδάτων πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας [φωτογραφίες]

Νίκος Ξανθόπουλος: «Η παρέμβαση, ενδεικτική του βάρους που θα δώσουμε και τη φετινή χρονιά στον τομέα της καθημερινότητας»

Μία χρονίζουσα κατάσταση που δημιουργούσε ουκ ολίγα προβλήματα στην περιοχή αντιμετώπισε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καβάλας, διευθετώντας τα νερά που «έτρεχαν» από το δασάκι της Παναγούδας και «λιμνάζανε» στο οδόστρωμα αλλά και στο πεζοδρόμιο πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ξανθόπουλος τονίζει: «Υλοποιώντας την κατεύθυνση της Δημάρχου Καβάλας κυρίας Δήμητρας Τσανάκα για έμφαση στην καθημερινότητα, συνεργεία της ΔΕΥΑ Καβάλας, με εντολή του Προέδρου της επιχείρησης, παρενέβησαν στο δρόμο πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, διευθετώντας νερά που πέφτοντας από το δασάκι της Παναγούδας κατέληγαν στο οδόστρωμα δημιουργώντας προβλήματα ασφάλειας στην κίνηση πεζών και οχημάτων.

»Η με αποτελεσματικό τρόπο παρέμβαση της Δημοτικής μας Επιχείρησης στην περιοχή, είναι ενδεικτική του βάρους που θα δώσουμε και τη φετινή χρονιά στον τομέα της καθημερινότητας. Προχωρώντας σε αναδιοργάνωση των συνεργείων αποκαταστάσεων, ενεργοποιήσαμε πρόσφατα επισκευασμένο μηχάνημα παραγωγής ασφαλτομίγματος, που ήταν ανενεργό για περισσότερο από 8 χρόνια, για άμεσες αποκαταστάσεις τομών σε ασφαλτικό και όχι με σκυρόδεμα, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Επικεφαλής των συνεργείων αποκατάστασης οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων ανέλαβε υπηρεσιακός παράγοντας με μεγάλη πείρα στον συγκεκριμένο τομέα και συνεχή και συνεπή παρουσία σε κάθε ανάγκη της Υπηρεσίας».

Δείτε φωτογραφίες από την παρέμβαση των συνεργείων της ΔΕΥΑΚ παρακάτω: