Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας συνεδριάζει κατεπειγόντως για να εγκρίνει ένα… μνημόσυνο!

Το Σώμα καλείται να συνεδριάσει κατεπειγόντως επειδή κάποιος... «παρέλειψε» να συμπεριλάβει τη σχετική εισήγηση στην ώρα της!

Και ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί η επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας (τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:00, διαβάστε περισσότερα εδώ), το Σώμα καλείται να συνεδριάσει εκτάκτως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στις 14:00 μετά το μεσημέρι. Ο λόγος; Η έγκριση των δαπανών για την τέλεση του ετήσιου μνημοσύνου του δήμου Καβάλας υπέρ της αναπαύσεως των νεκρών της πόλης!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το αιτιολογικό της σύγκλησης ενός «έκτακτου» Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο αναφέρει ότι κατά την τελευταία συνεδρίαση υπήρξε… «παράλειψη» κατάθεσης της σχετικής εισήγησης!

Αναλυτικά, στην πρόσκληση αναφέρεται:

«Το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στο γεγονός ότι  λόγω παράλειψη κατάθεσης σχετικής εισήγησης στην τελευταία τακτική συνεδρίαση του Δήμου Καβάλας και με δεδομένο ότι η κατ’ έτος τέλεση του μνημοσύνου γίνεται το τελευταίο Ψυχοσάββατο οπότε και τιμάται η μνήμη των Αγίων Θεοδώρων (άρα εορτάζει ο ομώνυμος κοιμητηριακός ναός) κρίνεται επιβεβλημένη η λήψη σχετικής απόφασης για την τέλεση του μνημοσύνου».