Η Καβάλα και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ έφεραν το… καλοκαίρι στο Βουκουρέστι-Επικερδής η παρουσία στην Έκθεση TTR (φωτογραφίες)

Πλήθος συναντήσεων με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους της Ρουμανίας έδωσαν το μήνυμα και για τη φετινή χρονιά: Οι Ρουμάνοι αγαπάνε την Καβάλα και θα το... αποδείξουν το καλοκαίρι

Η Καβάλα έλαμψε στο Βουκουρέστι μέσω της παρουσίας του δήμου και της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, η οποία παρουσίασε σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες στην Τουριστική Έκθεση TTR τις ομορφιές της περιοχής, κάνοντας ένα ακόμα άνοιγμα στο Βαλκάνια, στα οποία η Καβάλα είναι αποδεδειγμένα και με… αριθμούς ιδιαίτερα δημοφιλής.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 έγινε παρουσίαση της τουριστικής «ταυτότητας» της Καβάλας σε εκπροσώπους τουριστικών πρακτορείων, καθώς και σε εκπροσώπους του Τύπου. Κατά τη διάρκειά της παρουσιάσθηκαν οι δυνατότητες του προορισμού της Καβάλας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ συμπεριλάμβανε και δρώμενο το οποίο έγινε με την συμμετοχή των παρευρισκομένων. Παρουσιάσθηκαν, επίσης, τα στοιχεία από την έρευνα επισκεπτών την οποία διενήργησε ο δήμος Καβάλας (διαβάστε σχετικά εδώ), με τους τουριστικούς πράκτορες να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Επίσης, έγινε ειδική παρουσίαση για το Kavala AirSea Show, καθώς επίσης και για τα τοπικά προϊόντα, στο πλαίσιο της ανάδειξης της γαστρονομικής «ταυτότητας» της περιοχής, σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις της Καβάλας οι οποίες προσέφεραν τα προϊόντα. Επιπλέον, έγιναν και κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες στον χώρο του περιπτέρου της Καβάλας.

Σε δηλώσεις της στο KAVALA POST η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου σημείωσε εν είδει πρώτης αποτίμησης από την παρουσία της Καβάλας στο Βουκουρέστι, ότι κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι και τη φετινή χρονιά θα υπάρχει έκρηξη αφίξεων στην περιοχή της Καβάλας από τη Ρουμανία.