Κορίνα Χιώτη-Πρασσά: Όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη λειτουργία του ΔΗΠΕΘΕ

Ο χαιρετισμός της νέας προέδρου του Δημοτικού Θεάτρου Καβάλας

Αντί της αρχικά προγραμματισμένης για το μεσημέρι της Τρίτης 6 Μαρτίου 2018 τελετής παράδοσης-παραλαβής της προεδρίας του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας που τελικά… ακυρώθηκε (διαβάστε σχετικά εδώ), η νέα πρόεδρος της Επιχείρησης Κορίνα Χιώτη-Πρασσά έδωσε στη δημοσιότητα τον χαιρετισμό της αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντα που της εμπιστεύθηκε η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα με τον νέο «ανασχηματισμό» που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα (διαβάστε όλο το νέο διοικητικό σχήμα του δήμου Καβάλας εδώ).

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού Πρασσά.

Χαιρετισμός προέδρου

«Αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντα μου ως Πρόεδρος της Δημοτικής Θεατρικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ), θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ αρχήν τη Δήμαρχο μας κ. Δήμητρα Τσανάκα, καθώς και όλη τη Δημοτική Αρχή, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Από τη θέση αυτή, φρονώ ότι, θα υπηρετήσω τον δήμο Καβάλας, με συνέπεια, ήθος και βέβαια το κατάλληλο πνεύμα συνεργασίας που απαιτείται, μαζί με όλα τα στελέχη, τους εθελοντές μας και με πρώτο τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Θοδωρή Γκόνη, ώστε η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ) να συνεχίσει απερίσπαστα το πολύ σημαντικό έργο της, πάντα προς όφελος των δημοτών μας.

Εύχομαι επίσης, στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Πέτρο Πετρόπουλο, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και ενημέρωση μου, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Όλοι μαζί, αλλά κι ο καθένας ξεχωριστά, από τη θέση ευθύνης που καλύπτει, πιστεύω ότι θα  καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη λειτουργία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και βέβαια, την παραγωγή του καλύτερου δυνατού πολιτιστικού έργου».

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
της Δημοτικής Θεατρικής Κοινωφελούς
Επιχείρησης Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ)
Κορίνα Χιώτη-Πρασσά